Filter
Pentadbiran Perniagaan
Romania Bucharest Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA in Bucharest di Romania 2019

BBA adalah singkatan bagi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, yang merupakan ijazah yang diperolehi mengikut kira-kira empat tahun pengajian intensif dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan dan perdagangan. Beberapa variasi antara program BBA adalah dijangkakan.

Romania adalah sebuah negara yang terletak di persimpangan Tengah dan Eropah Tenggara, bersempadan dengan Laut Hitam. Panduan ke Romania adalah mudah dari hampir semua negara di dunia, kerana kedudukannya, serta fakta bahawa itu disampaikan oleh pelbagai jenis pengangkutan dan syarikat-syarikat. Universiti Romania menawarkan pilihan yang hebat untuk program ijazah dan ijazah lanjutan di Romania, Bahasa Inggeris, Perancis dan Jerman.

Bucharest adalah ibu negara Romania dan adalah hab budaya, kewangan, dan industri di negara ini. Bucharest juga bandar terbesar di Romania, mempunyai lebih 3 juta penduduk. Ia mempunyai 34 kampus 16 ini menjadi universiti awam.

BBA in Bucharest di Romania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Bucharest

Dalam persekitaran ekonomi yang rumit dan rumit di mana kita hidup, orang lebih bersedia untuk memahami dan mencabar cabaran yang dihadapi setiap perniagaan. ... [+]

Kursus dengan pengajaran bahasa Inggeris.

Dalam persekitaran ekonomi yang rumit dan rumit di mana kita hidup, orang lebih bersedia untuk memahami dan mencabar cabaran yang dihadapi setiap perniagaan. Keupayaan untuk menilai konteks dan bertindak balas kepada transformasi yang mana mana-mana organisasi tertakluk semakin menjadi instrumen yang mesti ditemui dalam senarai kemahiran mana-mana siswazah ekonomi. Sama ada graduan itu bercadang untuk membuka perniagaan baru atau bekerja untuk sebuah syarikat yang sedia ada, ijazah Pentadbiran Perniagaan adalah prasyarat untuk latihan dan membangunkan kemahiran keusahawanan. Memahami pengurusan organisasi, bagaimana proses membuat keputusan ini dan bagaimana untuk mengurus jenis aset hanyalah beberapa unsur yang dicadangkan oleh program yang dicadangkan kepada peserta, membuat peluang mereka memperoleh posisi pasaran buruh berkembang.... [-]

Romania Bucharest
Sept. 2019
Romania
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu