BBA dalam Pengajian Reka Bentuk 2020

Dunia perniagaan sentiasa berkembang dan berubah, menjadikannya industri yang sesuai untuk mereka yang telah memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan. Ini jenis ijazah menyediakan graduan yang mempunyai kefahaman yang mendalam tentang apa yang diperlukan untuk menjadi pemimpin dan bertujuan untuk bahagian atas. Apakah yang dimaksudkan dengan BBA di Design? Ijazah ini terdiri daripad… Baca lebih lanjut

Dunia perniagaan sentiasa berkembang dan berubah, menjadikannya industri yang sesuai untuk mereka yang telah memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan. Ini jenis ijazah menyediakan graduan yang mempunyai kefahaman yang mendalam tentang apa yang diperlukan untuk menjadi pemimpin dan bertujuan untuk bahagian atas.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA di Design? Ijazah ini terdiri daripada banyak cabang ilmu, menyebabkan skillset yang serba boleh yang boleh digunakan dalam pelbagai industri yang berbeza. The tiga program empat tahun adalah bertujuan untuk memberikan graduan latar belakang yang berbeza-beza diperlukan untuk merapatkan jurang antara perniagaan dan seni alam. Walaupun keperluan khusus berbeza berdasarkan institusi yang dipilih, banyak program memerlukan pelajar mengikuti kursus-kursus dalam matematik, pemasaran, reka bentuk grafik, reka bentuk web dan pengiklanan.

Terdapat penekanan yang besar terhadap visual dalam dunia hari 's, dan ijazah dalam reka bentuk membolehkan graduan untuk menggunakan kemahiran seni mereka digabungkan dengan pentadbiran pengetahuan.Dalam banyak kes, ijazah 's Sarjana Muda diperlukan untuk pekerjaan dan juga boleh menyebabkan gaji yang lebih tinggi. Ijazah menyeluruh, seperti BBA dalam reka bentuk, boleh membuktikan lebih berharga untuk majikan.

Kos yang berkaitan dengan melengkapkan ijazah reka bentuk boleh berbeza berdasarkan kepada beberapa faktor yang berbeza. Institusi pilihan, lokasi dan jenis arahan semua boleh memainkan peranan dalam berapa banyak tuisyen akan kos. Adalah lebih baik untuk menghubungi sekolah secara langsung untuk anggaran kos yang tepat.

Setelah memperoleh sarjana muda 's ijazah dalam reka bentuk, ramai graduan memasuki tenaga kerja sebagai pengarah perdagangan, pengiklanan atau pemasaran. Gabungan perniagaan dan reka bentuk membolehkan graduan yang mencari pekerjaan dalam sektor awam dan swasta dalam pelbagai pekerjaan. Ada juga yang memilih untuk bekerja sendiri.

Sesiapa yang berminat untuk melanjutkan pelajaran mereka perlu mengambil kira program dalam talian.Memperoleh BBA dalam reka bentuk dari keselesaan rumah anda sendiri adalah mustahil, dan ia amat sesuai bagi mereka yang tidak berada berhampiran universiti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama. 

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
LIM College
New York, Amerika Syarikat

Dalam program studio tangan yang menekankan perkembangan kemahiran visual dan teknologi, anda akan memupuk kreativiti anda menggabungkannya dengan pengetahuan praktikal dalam ... +

Dalam program studio tangan yang menekankan perkembangan kemahiran visual dan teknologi, anda akan memupuk kreativiti anda menggabungkannya dengan pengetahuan praktikal dalam kedua-dua ruang fizikal dan digital. -
BBA
Sepenuh masa
English
Sep 2020
Kampus