3 BBA dalam Perniagaan Sukan 2020

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah salah satu daripada program ijazah dijumpai seorang pelajar kolej boleh meneruskan. Ia bertujuan untuk memberi pengetahuan yang mendalam mengenai kemahiran perniagaan dan boleh menyediakan pelajar untuk kerjaya perniagaan yang berjaya dan kelayakan untuk melanjutkan pelajaran ke program ijazah sarjana. Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam Suka… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah salah satu daripada program ijazah dijumpai seorang pelajar kolej boleh meneruskan. Ia bertujuan untuk memberi pengetahuan yang mendalam mengenai kemahiran perniagaan dan boleh menyediakan pelajar untuk kerjaya perniagaan yang berjaya dan kelayakan untuk melanjutkan pelajaran ke program ijazah sarjana.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam Sukan Perniagaan? A BBA dalam Sukan Perniagaan adalah ijazah sarjana muda pentadbiran perniagaan dengan penekanan kepada industri sukan profesional. Pelajar sering belajar kemahiran perniagaan am yang boleh digunakan untuk sukan profesional. Ijazah ini boleh disesuaikan dengan bidang khusus kajian agar pelajar boleh lulus dengan pengetahuan yang terperinci di kawasan yang dipilih. Contoh bidang termasuk promosi, pengurusan acara, rundingan perniagaan, hubungan jurucakap, dan pemasaran untuk hiburan anda.

A BBA dalam program Sukan Perniagaan mengajar prinsip-prinsip perniagaan asas seperti yang terpakai kepada industri sukan, tetapi program juga boleh memberi kemahiran berkenaan ke kawasan lain. Kemahiran seperti pengurusan, perancangan, penganjuran, penyelidikan, dan analisis sering berguna dalam berjalan setiap kehidupan.

Yuran Pengajian untuk program ini berbeza-beza. Ijazah ini boleh diperolehi dalam masa tiga tahun, bergantung kepada beban kursus individu diambil. Institusi yang berbeza juga akan mempunyai kadar tuisyen yang berbeza. Bakal pelajar perlu menyelidik program-program yang ada dan memilih salah satu yang terbaik yang memenuhi keperluan mereka.

Kerjaya dalam perniagaan sukan adalah seperti yang pelbagai sebagai dunia sukan itu sendiri. Graduan boleh bekerja untuk satu pasukan dalam beberapa kapasiti yang berlainan, memantau kepentingan perniagaan seorang atlet profesional, atau mempromosikan tempat-tempat sukan. Atau, mereka mungkin bekerja untuk organisasi seperti NFL, NBA, atau Olimpik Khas. Graduan juga boleh meneruskan kerjaya dalam hampir mana-mana sukan, daripada perlumbaan auto untuk biliard.

A BBA dalam Sukan Perniagaan adalah pilihan yang baik untuk mereka yang ingin kerjaya dalam perniagaan dan cinta sukan. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Nest Academy, India
Jaipur, India

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is the best course to kickstart one’s career in the Sports Industry. It is a comprehensive course that prepares student ... +

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is the best course to kickstart one’s career in the Sports Industry. It is a comprehensive course that prepares students for the myriad responsibilities of the sports management profession in the 21st century. This course focuses on creating a strong knowledge base with the application of theory, principles, and practices of business in the sports industry. -
BBA
Sepenuh masa
3 tahun
English
Jul 2020
30 Jun 2020
Kampus
 
Northwood University
Midland, Amerika Syarikat

Dengan program Hiburan, Sukan & Promosi Pengurusan Northwood, anda boleh meneruskan kerjaya dalam biz ini, tetapi daripada mendapat perhatian.

Dengan program Hiburan, Sukan & Promosi Pengurusan Northwood, anda boleh meneruskan kerjaya dalam biz ini, tetapi daripada mendapat perhatian. -
BBA
Sepenuh masa
4 tahun
English
Sep 2020
Kampus
 
ESM, Ecole de Management et de Communication
Geneva, Switzerland

Sarjana Muda dalam Sukan Pemasaran Pengurusan-Pemasaran ditujukan kepada atlet sukan dan elit yang prihatin tentang latihan profesional dan pengumpulan semula sukan.

Sarjana Muda dalam Sukan Pemasaran Pengurusan-Pemasaran ditujukan kepada atlet sukan dan elit yang prihatin tentang latihan profesional dan pengumpulan semula sukan. -
BBA
Sepenuh masa
Sambilan
7 semester
Kampus