Filter
Pentadbiran Perniagaan
Vietnam Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda BBA dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Vietnam

Dalam usaha untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), salah satu biasanya perlu mendaftar dalam pengajian sepenuh masa empat tahun dan menumpukan perhatian kepada kawasan tertentu perniagaan atau perdagangan. Kursus-kursus umum yang berkaitan dengan perbuatan perniagaan sebagai asas program ijazah BBA.

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Vietnam (Việt Nam), secara rasminya Republik Sosialis Vietnam (Cong Hoa XA Hoi Chữ Nghia Việt Nam) adalah, negara nipis panjang di Asia Tenggara. Sejarah Vietnam 's adalah salah satu peperangan, penjajahan dan pemberontakan. Kehadiran universiti luar negara semakin meningkat di Vietnam yang mempunyai lebih daripada 160 universiti.

BBA dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Vietnam

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

2 Results in Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran, Vietnam

Ho Chi Minh City University of Technology

Program Pentadbiran Bisnis di HCMUT- Bach Khoa University menyediakan para siswa dengan dasar dan pengetahuan manajemen yang meliputi berbagai aspek termasuk Pemasaran, P ... [+]

Program Pentadbiran Bisnis di HCMUT- Bach Khoa University menyediakan para siswa dengan dasar dan pengetahuan manajemen yang meliputi berbagai aspek termasuk Pemasaran, Perencanaan, Perakaunan, Keuangan, dan Pembuatan.

Program Pentadbiran Bisnis di HCMUT-Bach Khoa menyediakan para siswa dengan pengetahuan dasar dan kemajuan manajemen peluang Kerjaya

Kemahiran lembut seperti kerja berpasukan, komunikasi, mengenal pasti

Peluang kerjaya

Selepas tamat pengajian, pelajar akan berpeluang untuk bekerja dalam bidang:

Pembangunan perniagaan: penyelidikan pasaran, perancangan perniagaan, hubungan masyarakat, membangunkan produk dan perkhidmatan baru.PerakaunanAnalisis pelaburan: penyediaan dan analisis projek-projek pelaburan, analisis kewangan korporat, pemprosesan data stok.PentadbiranPeluang untuk memindahkan ke universiti rakan kongsi kami di Amerika Syarikat... [-]
Vietnam Ho Chi Minh City
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
FPT University

... [+]

Graduan yang berpotensi besar juga mempunyai kemungkinan yang berbeza untuk mendapatkan direkrut terus oleh syarikat afiliasi FPT yang beroperasi di 19 negara di seluruh dunia.

PELUANG KERJAYA

LATIHAN ON-THE-JOB [-]
Vietnam Hanoi
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu