BBA dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Vietnam

Cari anda BBA dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Vietnam

Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran

Dalam usaha untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), salah satu biasanya perlu mendaftar dalam pengajian sepenuh masa empat tahun dan menumpukan perhatian kepada kawasan tertentu perniagaan atau perdagangan. Kursus-kursus umum yang berkaitan dengan perbuatan perniagaan sebagai asas program ijazah BBA.

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Vietnam (Việt Nam), secara rasminya Republik Sosialis Vietnam (Cong Hoa XA Hoi Chữ Nghia Việt Nam) adalah, negara nipis panjang di Asia Tenggara. Sejarah Vietnam 's adalah salah satu peperangan, penjajahan dan pemberontakan. Kehadiran universiti luar negara semakin meningkat di Vietnam yang mempunyai lebih daripada 160 universiti.

BBA dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Vietnam

Baca lebih lanjut

Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Campus Sepenuh masa January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

Graduan yang berpotensi besar juga mempunyai kemungkinan yang berbeza untuk mendapatkan direkrut terus oleh syarikat afiliasi FPT yang beroperasi di 19 negara di seluruh dunia.

PELUANG KERJAYA

LATIHAN ON-THE-JOB [-]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Vietnam Ho Chi Minh City

Program Pentadbiran Bisnis di HCMUT- Bach Khoa University menyediakan para siswa dengan dasar dan pengetahuan manajemen yang meliputi berbagai aspek termasuk Pemasaran, Perencanaan, Perakaunan, Keuangan, dan Pembuatan. Kemahiran lembut seperti kerja berpasukan, komunikasi, mengenal pasti [+]

Program Pentadbiran Bisnis di HCMUT- Bach Khoa University menyediakan para siswa dengan dasar dan pengetahuan manajemen yang meliputi berbagai aspek termasuk Pemasaran, Perencanaan, Perakaunan, Keuangan, dan Pembuatan.

Program Pentadbiran Bisnis di HCMUT-Bach Khoa menyediakan para siswa dengan pengetahuan dasar dan kemajuan manajemen peluang Kerjaya

Kemahiran lembut seperti kerja berpasukan, komunikasi, mengenal pasti

Peluang kerjaya

Selepas tamat pengajian, pelajar akan berpeluang untuk bekerja dalam bidang:

Pembangunan perniagaan: penyelidikan pasaran, perancangan perniagaan, hubungan masyarakat, membangunkan produk dan perkhidmatan baru.PerakaunanAnalisis pelaburan: penyediaan dan analisis projek-projek pelaburan, analisis kewangan korporat, pemprosesan data stok.PentadbiranPeluang untuk memindahkan ke universiti rakan kongsi kami di Amerika Syarikat... [-]