BBA di Amerika Provence-Alpes-Cote d'Azur di Perancis

Terbaik BBA di Amerika Provence-Alpes-Cote d'Azur di Perancis 2018

Sarjana

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

BBA di Amerika Provence-Alpes-Cote d'Azur di Perancis

Baca lebih lanjut

Bujang Pentadbiran Perniagaan (paris Dan Bagus)

IPAG Business School
Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Paris Nice + 1 lagi

Dirangka sebagai program bersama antara Sekolah Perniagaan Ipag dan Nottingham Business School atau University of South Wales, ijazah perniagaan 3 tahun ini bertujuan untuk mengembangkan pengetahuan dan kecekapan pelajar dalam bidang perniagaan dan pengurusan antarabangsa. [+]

Objektif Sarjana Muda Program Pentadbiran Perniagaan:

Dirangka sebagai program bersama antara Sekolah Perniagaan Ipag dan Nottingham Business School atau University of South Wales, ijazah perniagaan 3 tahun ini bertujuan untuk mengembangkan pengetahuan dan kecekapan pelajar dalam bidang perniagaan dan pengurusan antarabangsa. Syarikat-syarikat sedang membina kehadiran global dalam persekitaran saling bergantung antara ekonomi antara negara-negara, yang telah mendorong permintaan untuk pengetahuan pengurusan antarabangsa dan untuk graduan dengan kemahiran perniagaan antarabangsa yang mampu bekerja secara efektif merentasi sempadan.

Kaedah pengajaran

Kursus disampaikan melalui gabungan kuliah dan kumpulan tutorial kecil di mana interaksi pelajar-guru digalakkan. Kebanyakan modul termasuk projek-projek kumpulan di mana pelajar dapat memperoleh pengalaman langsung bekerja dalam pasukan multikultural. Pembentangan dan laporan merupakan sebahagian daripada proses penilaian penilaian berterusan, dan peperiksaan akhir dalam setiap modul diletakkan pada akhir semester. Pelajar yang belajar di Paris dan Nice mesti melengkapkan latihan magister 4 bulan dan melaporkan pada semester kedua Tahun 3 untuk menyelesaikan program ini. Terdapat juga pilihan di University of South Wales untuk menjalankan latihan magang di tempat semester akademik.... [-]