BBA di Amerika La Rochelle di Perancis

Terbaik BBA di Amerika La Rochelle di Perancis 2018

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah dianugerahkan kepada pelajar yang melengkapkan empat sepenuh masa belajar kursus tahun di sebuah universiti. Mata pelajaran tumpuan belajar untuk ijazah ini adalah berkaitan dengan dunia perdagangan dan perniagaan.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

La Rochelle merupakan sebuah bandar pelabuhan di Teluk Biscay di barat Perancis. Ia adalah ibu kota jabatan Charente-Maritime dengan penduduk hanya lebih 80,000 orang. Ia menempatkan Universiti La Rochelle.

BBA di Amerika La Rochelle di Perancis

Baca lebih lanjut

BBA International

La Rochelle Education Group
Campus September 2018 Perancis La Rochelle

BBA International adalah batu loncatan yang benar untuk anda yang ingin bekerja di peringkat antarabangsa atau dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Terima kasih kepada pentauliahannya, kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan akan membolehkan anda bekerja atau meneruskan pengajian anda di mana sahaja di dunia. [+]

BBA International adalah batu loncatan yang benar untuk anda yang ingin bekerja di peringkat antarabangsa atau dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Terima kasih kepada pentauliahannya, kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan akan membolehkan anda bekerja atau meneruskan pengajian anda di mana sahaja di dunia.

The BBA International adalah program pasca-High School 4 tahun yang ditawarkan oleh La Rochelle Business School, untuk mendidik pelajar-pelajar mencari karier antarabangsa dalam pengurusan. Tempoh program ini selaras dengan ijazah sarjana muda antarabangsa. Melalui pelbagai pengalaman akademik dan profesional, lebih daripada separuh masa belajar anda akan dibelanjakan ke luar negara.... [-]