BBA di Amerika Charente-Maritime di Perancis

Terbaik BBA di Amerika Charente-Maritime di Perancis 2018

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah satu pencapaian akademik mempamerkan siap pelajar 's pelbagai kursus perniagaan. Dalam tempoh empat tahun pengajian pelajar mengambil kelas mengenai perniagaan, termasuk yang berkaitan dengan kepekatan tertentu.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

BBA di Amerika Charente-Maritime di Perancis

Baca lebih lanjut

BBA International

La Rochelle Education Group
Campus September 2018 Perancis La Rochelle

BBA International adalah batu loncatan yang benar untuk anda yang ingin bekerja di peringkat antarabangsa atau dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Terima kasih kepada pentauliahannya, kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan akan membolehkan anda bekerja atau meneruskan pengajian anda di mana sahaja di dunia. [+]

BBA International adalah batu loncatan yang benar untuk anda yang ingin bekerja di peringkat antarabangsa atau dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Terima kasih kepada pentauliahannya, kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan akan membolehkan anda bekerja atau meneruskan pengajian anda di mana sahaja di dunia.

The BBA International adalah program pasca-High School 4 tahun yang ditawarkan oleh La Rochelle Business School, untuk mendidik pelajar-pelajar mencari karier antarabangsa dalam pengurusan. Tempoh program ini selaras dengan ijazah sarjana muda antarabangsa. Melalui pelbagai pengalaman akademik dan profesional, lebih daripada separuh masa belajar anda akan dibelanjakan ke luar negara.... [-]