BBA di Amerika Poitou-Charentes di Perancis

Terbaik BBA di Amerika Poitou-Charentes di Perancis 2018

Sarjana

Dalam usaha untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), salah satu biasanya perlu mendaftar dalam pengajian sepenuh masa empat tahun dan menumpukan perhatian kepada kawasan tertentu perniagaan atau perdagangan. Kursus-kursus umum yang berkaitan dengan perbuatan perniagaan sebagai asas program ijazah BBA.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

BBA di Amerika Poitou-Charentes di Perancis

Baca lebih lanjut

BBA International

La Rochelle Education Group
Campus September 2018 Perancis La Rochelle

BBA International adalah batu loncatan yang benar untuk anda yang ingin bekerja di peringkat antarabangsa atau dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Terima kasih kepada pentauliahannya, kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan akan membolehkan anda bekerja atau meneruskan pengajian anda di mana sahaja di dunia. [+]

BBA International adalah batu loncatan yang benar untuk anda yang ingin bekerja di peringkat antarabangsa atau dalam persekitaran yang pelbagai budaya. Terima kasih kepada pentauliahannya, kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan akan membolehkan anda bekerja atau meneruskan pengajian anda di mana sahaja di dunia.

The BBA International adalah program pasca-High School 4 tahun yang ditawarkan oleh La Rochelle Business School, untuk mendidik pelajar-pelajar mencari karier antarabangsa dalam pengurusan. Tempoh program ini selaras dengan ijazah sarjana muda antarabangsa. Melalui pelbagai pengalaman akademik dan profesional, lebih daripada separuh masa belajar anda akan dibelanjakan ke luar negara.... [-]