BBA di Amerika Meurthe-et-Moselle di Perancis

Terbaik BBA di Amerika Meurthe-et-Moselle di Perancis 2018

Sarjana

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

BBA di Amerika Meurthe-et-Moselle di Perancis

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sup'est - Bba

ICN Business School
Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Nancy Metz + 1 lagi

ICN Sarjana Muda SUP'EST Ijazah adalah satu program yang membolehkan pelajar memperoleh: asas-asas syarikat-syarikat pengurusan (ekonomi, undang-undang, IT, perakaunan, pengurusan ...), jualan pengetua alat, komunikasi dan pemasaran, dan pengetahuan yang kukuh secara umum budaya. [+]

Bergabung di ICN Sarjana Muda SUP'EST, kajian di Nancy-Metz (Perancis) atau di Nuremberg (Jerman)!

ICN Sarjana Muda SUP'EST Ijazah adalah satu program yang membolehkan pelajar memperoleh: asas-asas syarikat-syarikat pengurusan (ekonomi, undang-undang, IT, perakaunan, pengurusan ...), jualan pengetua alat, komunikasi dan pemasaran, dan pengetahuan yang kukuh secara umum budaya.

Ijazah dianugerahkan: ICN Sarjana Muda SUP'EST Degree - Ijazah diluluskan oleh Kerajaan Perancis.

Kementerian Pengajian Tinggi Visa Kelulusan: ICN Business School adalah dengan ini diberi kuasa oleh Kementerian Pengajian Tinggi dan Penyelidikan untuk menganugerahkan Ijazah Sarjana Muda kepada graduan yang berjaya dari 3 tahun program pasca Baccalaureate yang ICN Sarjana Muda SUP'EST. ... [-]