BBA di Amerika Montpellier di Perancis

Terbaik BBA di Amerika Montpellier di Perancis 2018

Sarjana

Murid mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ijazah setelah tamat pengajian perlu berhubung dengan perniagaan dan perdagangan. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pendaftaran sepenuh masa untuk mendapatkan jenis ijazah.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Sebagai rumah kepada 100,000 penduduk, Montpellier merupakan sebuah bandar yang terletak di Laut Mediterranean di Pantai Selatan Perancis. Bandar ini mempunyai tempat-tempat menarik dan tarikan pelancong beberapa. Montpellier menempatkan 3 universiti dan beberapa kolej.

BBA di Amerika Montpellier di Perancis

Baca lebih lanjut

Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa

Montpellier Business School
Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Montpellier

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (BIBA) memohon untuk melatih pengurus pertengahan yang secara langsung operasi dalam pengurusan dan pembangunan perniagaan pelbagai peranan. Selama hampir dua dekad, Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (BIBA) membolehkan bakal graduan untuk mendapatkan pelbagai kemahiran yang akan membolehkan mereka untuk cemerlang dalam peranan di¬fferent dan kawasan aktiviti, sepanjang kerjaya profesional mereka. [+]

Program Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa

1 SARJANA MUDA, 1 "GRANDE ECOLE", 3 IJAZAH

Kami menawarkan kurikulum berdasarkan kaedah pendidikan yang inovatif dan e¬ffective, Program Ijazah Sarjana Muda membolehkan pelajar membina masa depan profesional mereka dengan cara yang disasarkan. Ini bermakna bukan satu tetapi tiga darjah: Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (BIBA) di Business School Montpellier, Ijazah Sarjana Muda salah satu universiti rakan kongsi asing kami atau Sekolah Perniagaan, dan "Sains dan Teknologi Pengurusan" Ijazah daripada Montpellier IAE, Universiti Montpellier.

Mengintegrasikan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (BIBA) Sekolah Perniagaan Montpellier, memastikan «Grande Ecole» arahan Pengurusan yang mematuhi keperluan syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa dan amat sesuai dengan kehendak pelajar muda, meningkatkan peluang mereka untuk mendapatkan pekerjaan dalam pelbagai sektor.... [-]