BACHELORSTUDIES

Sambilan BBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Southfield Amerika Syarikat 2020/2021

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Pelajar mencari pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya dalam dunia perniagaan mungkin ingin mempertimbangkan manfaat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA). tauliah ini menawarkan pelajar pelbagai kursus yang perlu diberi perhatian, termasuk kawasan seperti e-dagang, jualan, sumber manusia dan kewangan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Southfield Michigan, yang terletak berhampiran pusat negeri, sebuah bandar kolej merasakan kepadanya dan kehidupan malam yang cemerlang. Walau bagaimanapun bandar yang tidak mempunyai hanya satu kolej tetapi lapan kolej.

Sambilan BBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Southfield di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Southfield Filter

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Siena Heights University
BBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus
Online

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dari Siena Heights University akan membuka banyak jenis peluang pekerjaan untuk anda. Dengan penekanan Siena Heights University terh ...

Baca lebih lanjut