BACHELORSTUDIES

Sambilan BBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Battle Creek Amerika Syarikat 2020/2021

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Bagi mereka yang mengikuti kerjaya dalam pengurusan perniagaan, Ijazah Sarjana Muda dalam program Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah ideal. Biasanya, pemohon mesti memegang diploma sekolah tinggi atau yang setaraf. Kursus empat tahun bertujuan untuk melengkapkan pelajar untuk kedudukan perniagaan dalam bidang seperti sumber manusia, jualan, dan operasi.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Sebahagian daripada universiti-universiti utama di Battle Creek Michigan termasuk Western Michigan University dan Universiti Davenport. Pilihan popular lain ialah Kolej Komuniti Kellogg dan Spring Arbor University.

Sambilan BBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Battle Creek di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Battle Creek Filter

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Siena Heights University
BBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus
Online

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dari Siena Heights University akan membuka banyak jenis peluang pekerjaan untuk anda. Dengan penekanan Siena Heights University terh ...

Baca lebih lanjut