Filter
Pentadbiran Perniagaan
Senegal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda BBA dalam Pengajian Pengurusan di Senegal

Murid mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ijazah setelah tamat pengajian perlu berhubung dengan perniagaan dan perdagangan. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pendaftaran sepenuh masa untuk mendapatkan jenis ijazah.

program pengurusan membantu menyediakan pelajar untuk jawatan peringkat kemasukan dengan mengajar pelbagai prinsip pengurusan. Ini sering termasuk penyelesaian masalah, tingkah laku organisasi, dan membuat keputusan. kursus pengurusan juga boleh memberi tumpuan kepada mengajar kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus.

Terdapat banyak pilihan yang pelbagai terdapat di Senegal untuk pendidikan tinggi. Tahun kebelakangan ini telah menyaksikan kemasukan pelajar antarabangsa sebagai beberapa program telah dilaksanakan untuk meningkatkan keadaan semasa institusi pendidikan tinggi.

BBA dalam Pengajian Pengurusan di Senegal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Pengurusan, Senegal

Institut Africain de Management

OBJEKTIF Dalam konteks pasaran global dan persaingan yang semakin meningkat, syarikat mesti sentiasa mendefinisikan semula diri mereka untuk berada di hadapan pesaing mer ... [+]

OBJEKTIF

Dalam konteks pasaran global dan persaingan yang semakin meningkat, syarikat mesti sentiasa mendefinisikan semula diri mereka untuk berada di hadapan pesaing mereka untuk terus bertahan, maju, dan berinovasi. Syarikat-syarikat yang berjaya dalam ruang ekonomi baru ini, tanpa mengira saiz, tergolong dalam kelas mereka sendiri, dari perusahaan bertaraf dunia. Dalam jenis perniagaan ini, peranan pengurus tidak boleh diperbaiki. Dia mesti mempunyai pengetahuan global dan sistematik organisasi dan memahami peranan dan sumbangan semua fungsi syarikat.

SYARAT-SYARAT KEMASUKAN

• Ijazah Sarjana Muda

• Borang permohonan

• Ujian BSAT

• Temuduga kemasukan dan pengalaman profesional minimum 2 tahun... [-]

Senegal Dakar
Feb. 2020
Perancis
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu