Filter
Pentadbiran Perniagaan
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda BBA dalam Pengajian Pengurusan di Jerman

BBA adalah singkatan bagi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, yang merupakan ijazah yang diperolehi mengikut kira-kira empat tahun pengajian intensif dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan dan perdagangan. Beberapa variasi antara program BBA adalah dijangkakan.

kajian pengurusan boleh menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam pelbagai organisasi, termasuk kerajaan. Banyak program membolehkan pelajar pakar dalam kawasan pilihan mereka, seperti kewangan, pemasaran, ekonomi atau perakaunan.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

BBA dalam Pengajian Pengurusan di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Pengurusan, Jerman

New European College

Bidang Ekonomi Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa ... [+]

Program ijazah Sarjana Muda direka untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan

Untuk menambah baik kemahiran anda yang diperlukan untuk menjadi pengurus yang berjaya, kursus bahasa asing, dan penempatan kerja wajib, bersama dengan bengkel komunikasi tambahan dan seminar pengurusan yang menyertai pengajian anda.

Sama ada syarikat global, kecil

Pelajar yang memilih Ekonomi

Modul-modul perniagaan utama termasuk Perniagaan dan Undang-undang Dunia, Undang-Undang, Logistik, dan Pengurusan Kualiti. Walau bagaimanapun, Ekonomi

Pada tahun kedua mereka, Ekonomi

[-]
Jerman Munich
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NBS Northern Business School

Kursus ijazah sarjana muda Pentadbiran Perniagaan adalah program pengajian yang diiktiraf dan diluluskan oleh Universiti Wismar - Universiti Teknologi, Perniagaan dan Rek ... [+]

Kursus ijazah sarjana muda Pentadbiran Perniagaan adalah program pengajian yang diiktiraf dan diluluskan oleh Universiti Wismar - Universiti Teknologi, Perniagaan dan Reka Bentuk.

Program ini ditawarkan di NBS dalam dua model masa, sepenuh masa pada siang hari dan pada malam hari Jumaat dan Sabtu untuk para profesional dan perantis.

Pilihan kerjaya

Ijazah sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan menawarkan pelbagai peluang pembangunan profesional dan peribadi. Oleh kerana kandungan yang disediakan, anda akan dapat menyelesaikan masalah perniagaan selepas menyelesaikan pelajaran anda.

Keupayaan transferability kandungan subjek yang khusus dalam kajian ke persekitaran perniagaan anda segera memastikan pendekatan berorientasi praktik kami. Ijazah Sarjana Sastera negeri memberi anda kelayakan yang merentas sektor yang membuka tahap fleksibiliti yang tinggi dalam karier masa depan anda. Kursus pengajian membolehkan anda meneruskan pilihan akademik atau bahkan doktor, tetapi menyediakan anda secara komprehensif untuk andaian tanggungjawab dalam pengurusan pertengahan dan atas.... [-]

Jerman Hamburg
Permintaan Maklumat
Jerman
Sambilan
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu