close

Penapis

Lihat Hasil

BBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan 2020

Tahap pertama bahawa kebanyakan pelajar melanjutkan adalah di peringkat sarjana muda ini. Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, asas-asas adalah keutamaan, tetapi ia juga mungkin untuk memulakan pengkhususan dalam kawasan tertentu bidang anda. Kemahiran praktikal, seperti pengurusan atau pemikiran kritis, sering dibangunkan juga. Apakah BBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan? Ia sebenarnya adal… Baca lebih lanjut

Tahap pertama bahawa kebanyakan pelajar melanjutkan adalah di peringkat sarjana muda ini. Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, asas-asas adalah keutamaan, tetapi ia juga mungkin untuk memulakan pengkhususan dalam kawasan tertentu bidang anda. Kemahiran praktikal, seperti pengurusan atau pemikiran kritis, sering dibangunkan juga.

Apakah BBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan? Ia sebenarnya adalah sebahagian khusus bidang perniagaan yang berurusan terutamanya dengan pengurusan hospital, klinik, makmal, dan pusat-pusat penjagaan kesihatan yang lain. Walaupun pengetahuan penjagaan kesihatan adalah perlu pada peringkat asas, pelajar dalam program-program pengurusan penjagaan kesihatan biasanya belajar mengenai kewangan, penilaian risiko, penyelidikan, dan bagaimana untuk menyelesaikan masalah pengurusan dalam persekitaran perubatan. Akhirnya, pelajar bersedia untuk membantu membentuk masa depan penjagaan kesihatan dan untuk membantu mewujudkan dunia yang lebih selamat.

Pengurusan penjagaan kesihatan menyediakan banyak manfaat kepada pelajar.Ia berfungsi sebagai jambatan untuk pelajar perniagaan yang ghairah tentang membantu orang dalam bidang perubatan. Pelajar menikmati kerjaya yang sangat memuaskan dengan mencipta cara yang lebih berkesan untuk membantu rakyat. Pelajar juga berpeluang untuk membangunkan pengurusan, komunikasi, pemikiran kritis, kepimpinan, dan kemahiran menyelesaikan masalah, semua yang penting dalam bidang mereka.

Kos memperoleh sarjana muda 's ijazah dalam pengurusan penjagaan kesihatan bergantung kepada banyak faktor. Program, sekolah, dan tempoh kajian yang anda pilih menjejaskan perbelanjaan. Ini bermakna melakukan penyelidikan terlebih dahulu adalah keputusan yang sangat bijak.

Penjagaan kesihatan merupakan industri yang besar yang sangat penting. Atas sebab ini, ia adalah mungkin untuk mencari kerja mana-mana sahaja di planet ini. Permintaan untuk profesional penjagaan kesihatan juga semakin meningkat. Graduan dari bidang ini boleh mencari kerja mengekalkan organisasi perubatan, dalam sektor farmaseutikal, menguruskan amalan yang lebih kecil, atau dengan organisasi kerajaan.Kerja-kerja yang anda boleh lakukan membolehkan doktor dan lain-lain profesional perubatan untuk melakukan tugas mereka dengan lebih baik.

Untuk memulakan, memulakan penyelidikan universiti yang berbeza. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
American University In the Emirates
Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Pengurusan Hospital dan Penjagaan Kesihatan adalah aktiviti keusahawanan. Pelajar perlu mempelajari teknik penjagaan kesihatan nasional dan antarabangsa, menggunakan kemahiran ... +

Pengurusan Hospital dan Penjagaan Kesihatan adalah aktiviti keusahawanan. Pelajar perlu mempelajari teknik penjagaan kesihatan nasional dan antarabangsa, menggunakan kemahiran komunikasi antara budaya dan mengambil bahagian dalam pendidikan berorientasikan amali. Kecekapan semacam ini adalah penting dalam kemudahan penjagaan kesihatan kakitangan yang terbukti berkualiti, berdaya saing kos, dan cekap dapat memenuhi keperluan rakyat kita. -
BBA
4 tahun
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini