close

Penapis

Lihat Hasil

BBA dalam Pengurusan Pengangkutan 2020

A BBA (Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah sarjana muda yang mengambil masa antara tiga dan lima tahun untuk menyelesaikan. Pelajar menumpukan sebahagian besar masa mereka pada konsep perniagaan dan memilih khusus dan kerjaya fokus. Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam Pengurusan Pengangkutan? Program ini memberi tumpuan kepada logistik memastikan bahawa hak maklumat, bahan-ba… Baca lebih lanjut

A BBA (Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah sarjana muda yang mengambil masa antara tiga dan lima tahun untuk menyelesaikan. Pelajar menumpukan sebahagian besar masa mereka pada konsep perniagaan dan memilih khusus dan kerjaya fokus.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam Pengurusan Pengangkutan? Program ini memberi tumpuan kepada logistik memastikan bahawa hak maklumat, bahan-bahan, dan orang-orang sampai ke tempat yang betul pada masa yang tepat. Pelajar sering akan mengkaji pelbagai aspek air, kereta api, dan pengangkutan jalan, yang mungkin termasuk pemasaran, perancangan, organisasi, dan pengurusan proses pengangkutan. Fokus lain termasuk pembaikan dan penyelenggaraan kenderaan pengangkutan dan peralatan serta perkapalan dan logistik. Banyak program juga menawarkan latihan atau belajar di luar negara-peluang.

Manfaat untuk pelajar yang belajar bidang kerjaya ini adalah banyak. Mereka mempunyai kemahiran untuk menangani persekitaran yang mencabar dan bekerja dengan perkembangan baru.Mereka yang sekolah menawarkan projek-projek dunia sebenar dan pengalaman juga mempunyai kelebihan daya saing berbanding orang lain tanpa pendidikan yang sama.

Tuisyen dan bayaran yang berkaitan dengan ijazah pengurusan pengangkutan akan berbeza-beza mengikut program ini. Sekolah-sekolah di seluruh dunia menawarkan ijazah ini supaya lokasi sekolah adalah satu faktor yang besar. Bayaran Tempoh program dan latihan juga merupakan aspek yang perlu dipertimbangkan. Ia adalah idea yang baik untuk menghubungi sekolah untuk mengetahui obligasi kewangan tertentu.

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang pengangkutan sering akan menyediakan graduan untuk jawatan peringkat kemasukan dalam beberapa kerjaya. Dari masa ke masa, dan kadang-kadang dengan pendidikan tambahan, individu boleh bergerak ke atas tangga untuk jawatan pengurusan. Peluang kerjaya yang sering dengan syarikat-syarikat negara atau antarabangsa pengeluaran, syarikat pengangkutan, atau perusahaan komersial. Graduan boleh memilih untuk memberi tumpuan kerjaya mereka pada khusus tertentu seperti penerbangan atau pengangkutan air.

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
American University Of Technology
Lebanon Online, Lubnan

Pengurusan Pengangkutan menyelia pembangunan dan penyelenggaraan sistem pengangkutan. Perniagaan perkapalan adalah utama baru yang penting dan menarik. utama ini berfungsi dal ... +

Pengurusan Pengangkutan menyelia pembangunan dan penyelenggaraan sistem pengangkutan. Perniagaan perkapalan adalah utama baru yang penting dan menarik. utama ini berfungsi dalam menyebarkan perniagaan perkapalan di kalangan generasi baru. Ia juga membantu dalam merapatkan jurang dalam keperluan Industri. -
BBA
Sepenuh Masa
English
Okt 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini