Filter
Pentadbiran Perniagaan
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda BBA dalam Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Murid mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ijazah setelah tamat pengajian perlu berhubung dengan perniagaan dan perdagangan. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pendaftaran sepenuh masa untuk mendapatkan jenis ijazah.

Pelajar mengambil kursus pengurusan hospitaliti untuk mendapatkan pendidikan dalam operasi dan strategi yang disesuaikan dengan industri hospitaliti seperti pelancongan, hotel, dan restoran. Panjang yang paling biasa daripada kursus pengurusan hospitaliti adalah satu penggal akademik.

 

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

BBA dalam Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Hospitaliti, Emiriah Arab Bersatu

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
The Emirates Academy of Hospitality Management

Tiga tahun Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian adalah tahap tertinggi kelayakan ijazah mana-mana pelajar boleh mendapatkan. Ijazah Kepujian membolehkan anda untuk pra-lay ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa 

Tiga tahun Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian adalah tahap tertinggi kelayakan ijazah mana-mana pelajar boleh mendapatkan. Ijazah Kepujian membolehkan anda untuk pra-layak untuk masuk ke dalam pelbagai darjah Masters pascasiswazah juga. Graduan daripada program ini dijangka untuk mendaki dengan cepat melalui struktur pengurusan di dalam hotel atau syarikat-syarikat berkaitan hospitaliti lain untuk menjadi profesional kanan terkemuka di masa hadapan.

- Ijazah Pertama Kepujian di rantau ini yang boleh disiapkan dalam masa tiga tahun

- Kelulusan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2020
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu