BBA dalam Periklanan 2020

Pelajar bercita-cita tinggi yang telah disediakan kepada dunia luas perdagangan boleh mendedikasikan diri mereka untuk memperoleh BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Perniagaan ijazah Pentadbiran. Ini biasanya program empat tahun yang meliputi asas-asas perniagaan, termasuk ekonomi, undang-undang, pemasaran dan pengurusan. Penaakulan kuantitatif diajar bersama-sama dengan komunikasi dan kemahiran pengu… Baca lebih lanjut

Pelajar bercita-cita tinggi yang telah disediakan kepada dunia luas perdagangan boleh mendedikasikan diri mereka untuk memperoleh BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Perniagaan ijazah Pentadbiran. Ini biasanya program empat tahun yang meliputi asas-asas perniagaan, termasuk ekonomi, undang-undang, pemasaran dan pengurusan. Penaakulan kuantitatif diajar bersama-sama dengan komunikasi dan kemahiran pengurusan, membolehkan graduan untuk memahami semua aspek dunia perniagaan.

Apakah BBA dalam pengiklanan? Fokus dalam pengiklanan menyediakan pelajar untuk membina hubungan dengan pelanggan, menganalisis keperluan pelanggan dan mahu, dan membangun dan melaksanakan strategi pemasaran khusus untuk produk atau perkhidmatan dan penonton sasaran. Peserta akan belajar tentang gelagat pengguna, pengurusan jualan, reka bentuk kempen pengiklanan, dan perkhidmatan pelanggan. Mereka akan belajar untuk menyesuaikan prinsip pengiklanan cuba dan benar untuk pasaran baru dan teknologi yang inovatif.

Graduan dengan BBA dalam pengiklanan mempunyai pemahaman yang halus mengasah apa yang orang mahu dan bagaimana untuk memenuhi keperluan mereka. Mereka memahami kepentingan hubungan dan mempunyai kemahiran yang berkesan. Kemahiran ini membuka pintu kepada peluang-peluang kerjaya baru dan gaji yang lebih tinggi, dan membantu graduan mencapai profesional serta kepuasan peribadi.

Kos Ijazah Sarjana Muda berbeza dan ditentukan oleh institusi di mana ia diperolehi. Pelajar perlu berhati-hati untuk memilih program yang sesuai dengan keperluan dan matlamat mereka dan bekerjasama dengan institusi untuk memahami kos yang terlibat.

Kerjaya dalam pengiklanan yang menarik dan berdaya saing. Sebagai pengurus pengiklanan anda mungkin terlibat dalam mewujudkan wajah sebuah syarikat, produk atau perkhidmatan, kerajinan iklan untuk televisyen, radio dan Internet.Anda boleh mereka bentuk kempen promosi dan siaran produk dan bekerja bersama-sama jualan dan jabatan kreatif untuk datang dengan slogan, imej dan jingles yang membuat produk yang tidak dapat dilupakan. Anda boleh mereka bentuk pengiklanan untuk satu syarikat atau menjadi sebahagian daripada kumpulan yang mengambil banyak pelanggan dengan pelbagai keperluan dan produk.

Pelajar yang ingin melanjutkan BBA dalam Pengiklanan mempunyai banyak pilihan. Pembelajaran dalam talian menggabungkan pendidikan berkualiti tinggi dengan kemudahan untuk menyelesaikan kerja kursus bila-bila masa dari mana-mana sahaja di dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Northwood University
Midland, Amerika Syarikat

The Advertising & Marketing utama di Northwood University adalah untuk mereka yang mahu menjadi kreatif mencabar dan mempunyai peluang untuk membuat yang menarik, perkara ... +

The Advertising & Marketing utama di Northwood University adalah untuk mereka yang mahu menjadi kreatif mencabar dan mempunyai peluang untuk membuat yang menarik, perkara yang dilupakan berlaku-walaupun sebelum tamat pengajian. -
BBA
Sepenuh masa
4 tahun
English
Sep 2020
Kampus