close

Penapis

Lihat Hasil

BBA dalam Pengajian Makanan dan Minuman 2020

Ramai pelajar mengejar Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan selepas meneroka pilihan pendidikan tinggi yang lain. BBA meningkatkan pemahaman pelajar tentang disiplin perniagaan yang dipilih dan mengembangkan kepakarannya dalam bidang. Apakah BBA dalam Kajian Makanan dan Minuman? Pelajar akan belajar bagaimana untuk mengurus operasi industri makanan dan minuman banyak industri perhotelan, dari hot… Baca lebih lanjut

Ramai pelajar mengejar Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan selepas meneroka pilihan pendidikan tinggi yang lain. BBA meningkatkan pemahaman pelajar tentang disiplin perniagaan yang dipilih dan mengembangkan kepakarannya dalam bidang.

Apakah BBA dalam Kajian Makanan dan Minuman? Pelajar akan belajar bagaimana untuk mengurus operasi industri makanan dan minuman banyak industri perhotelan, dari hotel-hotel klasik dan resort melalui restoran, bar, kapal pesiaran dan destinasi pelancongan mewah yang lain. Kajian kursus termasuk reka bentuk menu, falsafah dan prinsip perkhidmatan, serta seni bina dan tata letak restoran. Pengurusan kakitangan dan tugas-tugas operasi teras juga tertakluk kepada program-program Pengajian Makanan dan Minuman.

Graduan sering mempamerkan kemahiran pengurusan yang berminat dan keupayaan untuk mengarahkan kakitangan besar dalam keadaan yang sibuk. Kemahiran organisasi juga ditekankan, membantu memastikan para graduan tahu bagaimana untuk memastikan jabatan dipenuhi dengan betul dan ruang belakang berjalan dengan lancar. Mereka juga biasanya komunikator yang hebat, dapat meningkatkan kakitangan dan memberikan arahan yang jelas.

Adalah lebih baik untuk membandingkan sekolah apabila mencari kesesuaian yang betul, dan untuk mempertimbangkan kedua-dua lokasi dan sama ada sekolah itu adalah persendirian atau awam. Kedua-duanya boleh menjejaskan kos tuisyen. Masa untuk menyelesaikan kursus boleh berbeza-beza, juga. Secara umum, kebanyakan program ijazah BBA mengambil masa dua hingga empat tahun untuk diselesaikan.

Graduan boleh menjadi pengurus restoran, merekrut, melatih dan membangunkan seorang kakitangan yang dapat menyediakan pelanggan dengan pengalaman bersantap yang luar biasa. Sesetengah orang mungkin memutuskan untuk meneruskan seni kulinari dan menjadi koki, berkhidmat ciptaan baru untuk makanan yang bijak dari seluruh dunia. Lain-lain boleh memilih untuk menjadi perancang acara atau pengurus, merancang acara yang membantu organisasi memenuhi objektif perniagaan atau memberikan individu partai impian mereka.

Sekolah-sekolah di seluruh dunia menawarkan BBA dalam bidang Pengajian Makanan dan Minuman. Sesetengah mungkin menawarkan kelas khusus kepada program ijazah dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Belanda

Dalam dunia Makanan dan Bunga Antarabangsa, sistem Agro-Makanan Belanda terkenal. Belanda adalah keusahawanan, inovatif dan terkemuka dalam kemampanan. Ia adalah pengeksport m ... +

Dalam dunia Makanan dan Bunga Antarabangsa, sistem Agro-Makanan Belanda terkenal. Belanda adalah keusahawanan, inovatif dan terkemuka dalam kemampanan. Ia adalah pengeksport makanan dan produk bunga kedua terbesar di dunia. Pengetahuan dan pengalaman antarabangsa adalah konsep utama Pentadbiran Perniagaan Bachelor (BBA): Perniagaan Antarabangsa dalam Makanan dan Bunga. -
BBA
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Sep 2020
01 Ogo 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini