Filter
Pentadbiran Perniagaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 BBA dalam Penerbangan 2019

Selepas menamatkan pengajian di sekolah tinggi, ramai individu membuat keputusan untuk bekerja ke arah Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, atau BBA, meluaskan peluang kerjaya mereka dan mendapat gaji yang lebih besar. Kebanyakan program-program ini diselesaikan dalam masa kira-kira empat tahun jika diambil sepenuh masa dan melibatkan kajian semula penutup sisi perniagaan dan perdagangan bagi industri tertentu.

Hanya apa yang adalah BBA di Aviation? Khas untuk mereka yang mempunyai kepentingan dalam bidang kejuruteraan dan elektronik, Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam program Penerbangan mengajar pelajar bagaimana untuk terbang, reka bentuk, mengurus dan mengendalikan pelbagai sistem penerbangan yang popular di seluruh dunia. Kawasan umum pengajian bagi pelajar dalam program-program ini secara amnya termasuk pertimbangan kerajaan dan peraturan yang berkaitan dengan penerbangan dan lapangan terbang dan pengurusan syarikat penerbangan dan perdagangan; perhatian tambahan sering diberikan kepada penyelidikan dan pembangunan berkaitan penerbangan.

Pemegang ijazah sarjana muda banyak mendapati bahawa mereka mendapat pendapatan yang lebih tinggi setelah mendapat ijazah daripada yang mereka lakukan sebelumnya. Graduan juga mendapati bahawa mereka layak untuk rangkaian yang lebih luas kedudukan global daripada mereka telah bersedia untuk sebelum mendapat jawatan akademik.

Variasi yang besar wujud dalam kos program ijazah satu penerbangan sarjana muda ke depan berdasarkan faktor-faktor seperti populariti program ijazah dan di mana, dari segi geografi, ia ditawarkan. Mereka yang mengingati sesuatu program harus berunding sekolah menawarkannya untuk maklumat tuisyen berkaitan.

Graduan yang berjaya Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam program Penerbangan biasanya disediakan untuk pelbagai laluan kerjaya yang berkaitan. Ramai pergi untuk bekerja sebagai pengawal trafik udara, pengirim penerbangan, atau jurutera aeroangkasa.Yang lain memilih untuk bekerja untuk syarikat-syarikat penerbangan global atau lapangan terbang, dan sering mewujudkan kerjaya dalam pengurusan lapangan terbang atau syarikat penerbangan dan pentadbiran atau dalam penerbangan perancangan sokongan atau latihan. Lain lagi memilih untuk meneruskan ijazah sarjana sebagai kaedah meningkatkan potensi pendapatan mereka lebih.

Mereka yang berminat dalam membina kerjaya dalam penerbangan perlu mengkaji semula program-program yang berkaitan boleh didapati di seluruh dunia menggunakan pangkalan data kami. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Penerbangan

St. Theresa International College

Kelajuan komunikasi dan pertumbuhan adalah beberapa kelebihan utama yang kompetitif dalam dunia perniagaan antarabangsa. Oleh itu, ia adalah sangat penting bahawa eksekut ... [+]

Kelajuan komunikasi dan pertumbuhan adalah beberapa kelebihan utama yang kompetitif dalam dunia perniagaan antarabangsa. Oleh itu, ia adalah sangat penting bahawa eksekutif perniagaan antarabangsa dapat berulang-alik di seluruh dunia dalam jangka masa yang singkat. Ini tidak dapat tidak mempengaruhi kejayaan industri penerbangan, dengan lebih daripada 2000 syarikat di lebih 3,700 lapangan terbang di seluruh dunia.

Di St Theresa, kami menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada peluang besar ini. program Syarikat Penerbangan Perniagaan Kami menawarkan pelajar dengan kursus dinamik dan moden yang menyimpan dengan keperluan yang sentiasa berubah-ubah industri penerbangan.

Diperhalusi oleh pakar-pakar industri penerbangan, program ini telah direka untuk menyediakan pelajar dalam mendapatkan kemahiran perniagaan yang penting bersama-sama dengan amalan yang berkaitan dengan penerbangan sebenar yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam profesion syarikat penerbangan itu.... [-]

Thailand Nakhon Nayok
Jun 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Haaga-Helia University of Applied Sciences

Selepas anda menamatkan pengajian Aviation Perniagaan dan telah menjadi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan anda boleh bekerja dalam tugas-tugas pakar dalam jualan ... [+]

Selepas anda menamatkan pengajian Aviation Perniagaan dan telah menjadi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan anda boleh bekerja dalam tugas-tugas pakar dalam jualan, perkhidmatan pelanggan dan umumnya dalam pelbagai jawatan pakar komersial dan sebagai seorang usahawan dalam rantaian perkhidmatan yang penerbangan.

Anda memahami proses perniagaan penerbangan dan organisasi dan boleh melaksanakan kemahiran perniagaan dalam persekitaran organisasi ini dalam amalan. Anda mampu untuk memberi tumpuan kepada pelanggan orientasi, rangkaian dan menjadi ahli pasukan yang membina masyarakat kerja anda. Anda mempunyai jualan yang baik dan perkhidmatan minda. Anda boleh menggabungkan kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan, dan peraturan-peraturan keselamatan penerbangan antarabangsa dengan perniagaan yang menguntungkan. Anda bertindak dengan cara yang bertanggungjawab dan keusahawanan. Anda boleh bekerja dalam bahasa Inggeris dan mungkin beberapa Finland yang merupakan kekuatan istimewa di syarikat-syarikat multinasional. kajian profesional yang dikendalikan dalam bahasa Inggeris tetapi kebanyakan kursus-kursus yang ditawarkan sama ada di Finland atau Bahasa Inggeris dengan cara yang fleksibel.... [-]

Finland Porvoo Helsinki
Og 2019
English
Sepenuh masa
7 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Emirates Aviation University

BBA dalam program Pengurusan Penerbangan direka selaras dengan standard kualiti antarabangsa. Program ini bertujuan untuk memberikan pendidikan perniagaan yang berkualiti ... [+]

BBA dalam Pengurusan Penerbangan

Pengurusan Penerbangan adalah pengkhususan yang unik yang ditawarkan oleh hanya beberapa universiti di seluruh dunia dan disesuaikan untuk memenuhi keperluan pasaran kerja dalam industri penerbangan yang berkembang pesat.

BBA dalam program Pengurusan Penerbangan direka selaras dengan standard kualiti antarabangsa. Program ini bertujuan untuk memberikan pendidikan perniagaan yang berkualiti tinggi dengan memberi tumpuan kepada industri penerbangan. Kurikulum ini dengan berhati-hati direka untuk mengintegrasikan modul perniagaan teras dengan kursus utama khusus yang memberi tumpuan kepada topik yang berkaitan dengan syarikat penerbangan dan pengurusan lapangan terbang.... [-]

English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stamford International University

Berminat dengan perjalanan antarabangsa yang glamor dan menarik? Program Pengurusan Perniagaan Syarikat Stamford merangkumi semua, dari 0 hingga 40,000 kaki. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Berminat dengan perjalanan antarabangsa yang glamor dan menarik? Program Pengurusan Perniagaan Syarikat Stamford merangkumi semua, dari 0 hingga 40,000 kaki.

Dinamik

Program ini mempersiapkan anda untuk tiga bidang utama industri penerbangan: pengurusan tanah, perkhidmatan, dan teknologi.

Interaktif

Anda akan berinteraksi dengan syarikat penerbangan dan pakar industri, memberikan gambaran mendalam tentang persekitaran perniagaan yang sebenar.

Siap sedia

Anda akan mengambil magang dengan syarikat penerbangan antarabangsa dan domestik yang utama dengan pengalaman praktikal dan latihan di tempat kerja. Anda akan dianggap sebagai kakitangan sepenuh masa, di bawah bimbingan anak kapal profesional. Anda akan bersedia untuk bekerja dan bersedia sepenuhnya untuk semua bidang industri penerbangan.... [-]

Thailand Bangkok Hua Hin
Julai 2019
English
Sepenuh masa
42 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu