2 BBA dalam Penerbangan 2020

Selepas menamatkan pengajian di sekolah tinggi, ramai individu membuat keputusan untuk bekerja ke arah Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, atau BBA, meluaskan peluang kerjaya mereka dan mendapat gaji yang lebih besar. Kebanyakan program-program ini diselesaikan dalam masa kira-kira empat tahun jika diambil sepenuh masa dan melibatkan kajian semula penutup sisi perniagaan dan perdagangan b… Baca lebih lanjut

Selepas menamatkan pengajian di sekolah tinggi, ramai individu membuat keputusan untuk bekerja ke arah Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, atau BBA, meluaskan peluang kerjaya mereka dan mendapat gaji yang lebih besar. Kebanyakan program-program ini diselesaikan dalam masa kira-kira empat tahun jika diambil sepenuh masa dan melibatkan kajian semula penutup sisi perniagaan dan perdagangan bagi industri tertentu.

Hanya apa yang adalah BBA di Aviation? Khas untuk mereka yang mempunyai kepentingan dalam bidang kejuruteraan dan elektronik, Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam program Penerbangan mengajar pelajar bagaimana untuk terbang, reka bentuk, mengurus dan mengendalikan pelbagai sistem penerbangan yang popular di seluruh dunia. Kawasan umum pengajian bagi pelajar dalam program-program ini secara amnya termasuk pertimbangan kerajaan dan peraturan yang berkaitan dengan penerbangan dan lapangan terbang dan pengurusan syarikat penerbangan dan perdagangan; perhatian tambahan sering diberikan kepada penyelidikan dan pembangunan berkaitan penerbangan.

Pemegang ijazah sarjana muda banyak mendapati bahawa mereka mendapat pendapatan yang lebih tinggi setelah mendapat ijazah daripada yang mereka lakukan sebelumnya. Graduan juga mendapati bahawa mereka layak untuk rangkaian yang lebih luas kedudukan global daripada mereka telah bersedia untuk sebelum mendapat jawatan akademik.

Variasi yang besar wujud dalam kos program ijazah satu penerbangan sarjana muda ke depan berdasarkan faktor-faktor seperti populariti program ijazah dan di mana, dari segi geografi, ia ditawarkan. Mereka yang mengingati sesuatu program harus berunding sekolah menawarkannya untuk maklumat tuisyen berkaitan.

Graduan yang berjaya Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam program Penerbangan biasanya disediakan untuk pelbagai laluan kerjaya yang berkaitan. Ramai pergi untuk bekerja sebagai pengawal trafik udara, pengirim penerbangan, atau jurutera aeroangkasa.Yang lain memilih untuk bekerja untuk syarikat-syarikat penerbangan global atau lapangan terbang, dan sering mewujudkan kerjaya dalam pengurusan lapangan terbang atau syarikat penerbangan dan pentadbiran atau dalam penerbangan perancangan sokongan atau latihan. Lain lagi memilih untuk meneruskan ijazah sarjana sebagai kaedah meningkatkan potensi pendapatan mereka lebih.

Mereka yang berminat dalam membina kerjaya dalam penerbangan perlu mengkaji semula program-program yang berkaitan boleh didapati di seluruh dunia menggunakan pangkalan data kami. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
St. Theresa International College
Nakhon Nayok, Thailand

Kelajuan komunikasi dan pertumbuhan adalah beberapa kelebihan utama yang kompetitif dalam dunia perniagaan antarabangsa. Oleh itu, ia adalah sangat penting bahawa eksekutif pe ... +

Kelajuan komunikasi dan pertumbuhan adalah beberapa kelebihan utama yang kompetitif dalam dunia perniagaan antarabangsa. Oleh itu, ia adalah sangat penting bahawa eksekutif perniagaan antarabangsa dapat berulang-alik di seluruh dunia dalam jangka masa yang singkat. Ini tidak dapat tidak mempengaruhi kejayaan industri penerbangan, dengan lebih daripada 2000 syarikat di lebih 3,700 lapangan terbang di seluruh dunia. -
BBA
Sepenuh masa
4 tahun
English
Kampus
 
Stamford International University
Bangkok, Thailand +1 Lagi

Berminat dengan perjalanan antarabangsa yang glamor dan menarik? Program Pengurusan Perniagaan Syarikat Stamford merangkumi semua, dari 0 hingga 40,000 kaki.

Berminat dengan perjalanan antarabangsa yang glamor dan menarik? Program Pengurusan Perniagaan Syarikat Stamford merangkumi semua, dari 0 hingga 40,000 kaki. -
BBA
Sepenuh masa
42 bulan
English
Kampus