Filter
Pentadbiran Perniagaan
Namibia Windhoek

Terbaik BBA in Windhoek di Namibia 2019

BBA, yang merupakan singkatan bagi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus yang ketat dalam perniagaan atau disiplin dagang yang berkaitan.

Namibia, secara rasminya Republik Namibia, ialah sebuah negara di selatan Afrika yang barat sempadan adalah Lautan Atlantik. Ia berkongsi sempadan darat dengan Angola dan Zambia di utara, Botswana di timur dan Afrika Selatan di selatan dan timur.

Semua orang-orang yang berminat untuk mempunyai pendidikan yang berkualiti dalam kos rendah tetap diam di Windhoek. Bandar ini terkenal kerana institusi pendidikan yang pelbagai seperti Universiti Namibia dan Politeknik Namibia.

BBA in Windhoek di Namibia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Namibia
Windhoek
Jenis pengajian
Secara
Esami Business School

Program ini bertujuan untuk meningkatkan dan menyampaikan pengetahuan, kemahiran dan sifat positif perantaraan dalam pentadbiran perniagaan kepada calon supaya pada akhir ... [+]

Terbaik BBA in Windhoek di Namibia. Struktur

Program ini bertujuan untuk meningkatkan dan menyampaikan pengetahuan, kemahiran dan sifat positif perantaraan dalam pentadbiran perniagaan kepada calon supaya pada akhir program, mereka akan dapat menjalankan fungsi pengurusan dalam tugas pentadbiran perniagaan dalam organisasi mereka. Selain itu, program ini memberi peluang kepada graduan yang ingin mendaftar untuk melanjutkan pengajian ke Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) atau program pascasiswazah lain.

Program BBA ditawarkan pada waktu petang dari 5:00 malam - 10:00 malam. Kelas dijalankan selama dua hingga tiga minggu setiap dua setengah hingga tiga bulan.

Tempat Program... [-]
Namibia Windhoek
Sept. 2019
English
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu