close

Penapis

Lihat Hasil

BBA dalam Media Sosial 2020

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan boleh didapati untuk calon pelajar yang memperolehi diploma sekolah tinggi atau setara. Ijazah sarjana ini menyediakan asas-asas perniagaan dan aplikasi praktikal mereka dalam persekitaran kerja. Masa purata bagi program selesai ialah tiga hingga lima tahun. Apakah BBA dalam Media Sosial? Program ini menggabungkan asas-asas pemasaran dan teori dengan peranan p… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan boleh didapati untuk calon pelajar yang memperolehi diploma sekolah tinggi atau setara. Ijazah sarjana ini menyediakan asas-asas perniagaan dan aplikasi praktikal mereka dalam persekitaran kerja. Masa purata bagi program selesai ialah tiga hingga lima tahun.

Apakah BBA dalam Media Sosial? Program ini menggabungkan asas-asas pemasaran dan teori dengan peranan praktikal media digital dan bermain komunikasi dalam aplikasi perniagaan dunia sebenar. Kursus boleh memberi tumpuan kepada alatan analisis kuantitatif dan kualitatif, pengurusan sumber manusia dan pemasaran. Kurikulum mungkin termasuk psikologi am, prinsip sosiologi dan pembangunan aplikasi berasaskan web. Kepekatan program mungkin disesuaikan, yang membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada bidang-bidang tertentu seperti hartanah, komunikasi pemasaran, kewangan, tenaga, minyak dan gas.

Individu yang melengkapkan ijazah media sosial boleh memperoleh kemahiran yang boleh ditransfer yang berbeza semasa program. Kemahiran kepimpinan dan komunikasi boleh digunakan untuk menyampaikan penglihatan seseorang ketika memberi inspirasi kepada pekerja. Kemahiran organisasi dapat memberi manfaat kepada kehidupan peribadi dan kerja.

Program sarjana peringkat bachelor untuk media sosial boleh didapati di kolej dan universiti di seluruh dunia. Kos boleh berbeza-beza berdasarkan lokasi dan tumpuan. Calon pelajar harus menghubungi sekolah secara langsung untuk kurikulum terkini dan pakej bantuan kewangan.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Social Media menyediakan pelajar untuk pekerjaan yang menggunakan alat analitis yang paling terkini dan teknik media digital. Individu mungkin disewa untuk jawatan seperti pemimpin projek media sosial, pemaju web, pakar kandungan interaktif dan pereka digital. Calon yang berjaya dapat memperoleh kerjaya yang lebih tinggi sebagai pengurus dan pengarah. Individu yang ingin melanjutkan pendidikan mereka boleh meneruskan pengajian ijazah lepasan ijazah.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan boleh melancarkan kerjaya yang berjaya dalam pelbagai arena media digital dan sosial. Kelas-kelas dalam talian dan dalam talian yang sesuai adalah dalam permintaan. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
European University Cyprus
Nicosia, Cyprus

BBA dalam Komunikasi Pemasaran dan Media Sosial menggabungkan teori dan amalan Marketing dengan pemahaman peranan Komunikasi dalam mempromosikan kepentingan perniagaan dalam p ... +

BBA dalam Komunikasi Pemasaran dan Media Sosial menggabungkan teori dan amalan Marketing dengan pemahaman peranan Komunikasi dalam mempromosikan kepentingan perniagaan dalam persekitaran yang baru-media. Pelajar mendapat asas dalam prinsip-prinsip tingkah laku pengguna, bagaimana pasaran bagi barangan dan perkhidmatan yang terbentuk dan perubahan, dan tindak balas organisasi dengan keperluan pelanggan dan keutamaan. Program ini bertujuan untuk membangunkan campuran yang kaya dengan kebolehan diperlukan Eksekutif pemasaran yang berkesan, termasuk kemahiran analisis dan pengurusan data, dan kemahiran komunikasi canggih daripada strategi pemasaran digital dan pengurusan media sosial dan komuniti dalam talian. -
BBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
4 tahun
English
Kampus
Online

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini