Filter
Pentadbiran Perniagaan
Mauritius Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA di Mauritius 2019

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) melibatkan mendaftar dalam pengajian sepenuh masa perdagangan atau perniagaan. Kebanyakan universiti memerlukan empat tahun kelas sepenuh masa untuk memenuhi syarat untuk Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.

Mauritius merupakan sebuah negara kepulauan, negara Afrika ini akan menawarkan anda masa terbaik yang anda belajar di universiti. Pantai-pantai di Mauritius dan kehidupan pantai di negara ini adalah hanya menakjubkan. Anda akan menjalani kehidupan yang santai dan menikmati belajar di Universiti sama ada Mauritius atau bahawa Teknologi.

BBA di Mauritius

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

ESSEC Business School

ESSEC Global BBA: memperoleh pengetahuan dalam semua asas pengurusan seperti pemasaran, kewangan, ekonomi, undang-undang, dan tingkah laku yang produktif. Buka cakrawala ... [+]

Tahun 1 dan 2Anda boleh memilih untuk memulakan program di kampus ESSEC Perancis kami, kampus ESSEC Asia-Pasifik (Singapura), atau kampus ESSEC Afrika-Atlantik (Maghribi).

Kursus

Kursus diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di kampus Asia-Pasifik, di Perancis di kampus Atlantik-Afrika, dan dalam bahasa Inggeris atau Perancis di kampus Perancis. Mereka meliputi perkara yang sama dengan tumpuan yang kuat terhadap persekitaran geografi.

Memperoleh pengetahuan dalam semua asas pengurusan seperti pemasaran, kewangan, ekonomi, undang-undang, kelakuan produktif dan sebagainya;Buka cakrawala antarabangsa anda dengan kursus geopolitik, perdagangan antarabangsa, dan sebagainya;Menjadi benar-benar berbilang bahasa dengan mempelajari 3 bahasa: Bahasa Perancis dan Bahasa Inggeris adalah bahasa asing yang wajib untuk penutur bukan asli.... [-]
Mauritius Port Louis
Sept. 2019
English,Perancis
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
YKBS LTD

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah kelayakan sarjana muda yang memberikan gambaran keseluruhan amalan pengurusan dalam konteks kebangsaan dan antarabangsa. ... [+]

Penerangan Program

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah kelayakan sarjana muda yang memberikan gambaran keseluruhan amalan pengurusan dalam konteks kebangsaan dan antarabangsa. Program ini membangunkan pemahaman konseptual tentang isu-isu pengurusan, teori, dan pendekatan untuk membuat kerjaya dalam pengurusan.

Kursus ini direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menerapkan prinsip dan amalan dan pengurusan dalam konteks kerja sebenar. Tujuan sekunder adalah menyediakan kemudahan yang mudah dan sesuai ke dalam pengajian pentadbiran perniagaan dan akhirnya mendapat pekerjaan penuh untuk pelajar yang datang dari luar sekolah.

Tempoh Minimum... [-]
Mauritius Vacoas-Phoenix
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu