Filter
Pentadbiran Perniagaan
Maghribi Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA di Maghribi 2019

BBA adalah singkatan bagi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, yang merupakan ijazah yang diperolehi mengikut kira-kira empat tahun pengajian intensif dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan dan perdagangan. Beberapa variasi antara program BBA adalah dijangkakan.

Maghribi; rasmi Kerajaan Morocco. adalah yang paling barat di negara-negara Afrika Utara. Ia mempunyai garis pantai Atlantik dan Mediterranean, dan bahagian dalaman gunung berceranggah. Sumber-sumber utama ekonomi Maghribi adalah pertanian, fosfat, pelancongan dan tekstil.

BBA di Maghribi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Results

ESSEC Business School

ESSEC Global BBA: memperoleh pengetahuan dalam semua asas pengurusan seperti pemasaran, kewangan, ekonomi, undang-undang, dan tingkah laku yang produktif. Buka cakrawala ... [+]

Tahun 1 dan 2Anda boleh memilih untuk memulakan program di kampus ESSEC Perancis kami, kampus ESSEC Asia-Pasifik (Singapura), atau kampus ESSEC Afrika-Atlantik (Maghribi).

Kursus

Kursus diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di kampus Asia-Pasifik, di Perancis di kampus Atlantik-Afrika, dan dalam bahasa Inggeris atau Perancis di kampus Perancis. Mereka meliputi perkara yang sama dengan tumpuan yang kuat terhadap persekitaran geografi.

Memperoleh pengetahuan dalam semua asas pengurusan seperti pemasaran, kewangan, ekonomi, undang-undang, kelakuan produktif dan sebagainya;Buka cakrawala antarabangsa anda dengan kursus geopolitik, perdagangan antarabangsa, dan sebagainya;Menjadi benar-benar berbilang bahasa dengan mempelajari 3 bahasa: Bahasa Perancis dan Bahasa Inggeris adalah bahasa asing yang wajib untuk penutur bukan asli.... [-]
Maghribi Casablanca
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Al Akhawayn University (in Ifrane)

Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) melengkapkan objektif pendidikan yang meluas dalam kurikulum teras AUI. Tujuan program BBA adalah untuk menyediakan pela ... [+]

Mengenai

Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) melengkapkan objektif pendidikan yang meluas dalam kurikulum teras AUI. Tujuan program BBA adalah untuk menyediakan pelajar bagi kedudukan kepimpinan dalam sektor perniagaan, profesional dan awam dalam ekonomi global. Di samping itu, ia memberikan pengajaran yang berkualiti tinggi yang berfungsi sebagai model untuk universiti lain yang berminat dalam membangunkan program perniagaan yang fokus secara global. AUI mengekalkan fakulti yang berkelayakan yang komited untuk mengajar kecemerlangan dan mengikuti perkembangan baru melalui penyelidikan ilmiah dan penglibatan langsung dengan komuniti perniagaan dan ekonomi.

... [-]
Maghribi Ifran
August 2019
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu