Filter
Pentadbiran Perniagaan
Korea Selatan Seoul Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA in Seoul di Korea Selatan 2019

Murid mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ijazah setelah tamat pengajian perlu berhubung dengan perniagaan dan perdagangan. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pendaftaran sepenuh masa untuk mendapatkan jenis ijazah.

Institusi pendidikan tinggi termasuk kolej empat tahun biasa dan universiti. Pendidikan diambil serius di Korea Selatan, dan negara ini adalah rumah kepada beberapa universiti bertaraf dunia, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan pelbagai universiti luar negara, dan adalah cara yang baik untuk rakyat asing untuk mengalami kehidupan di negara ini.

Seoul juga dikenali sebagai bandar mega Korea Selatan kerana mempunyai lebih 10 juta penduduk. Seoul terletak di Wilayah Gyeonggi sebagai mempunyai 25 daerah pentadbiran. Ia adalah rumah kepada banyak universiti berprestij di Korea Selatan.

BBA in Seoul di Korea Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Kookmin University

Ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar dengan asas pendidikan yang sangat baik untuk membantu mereka memimpin ekonomi digital Asia Timur selepas ... [+]

Ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan

Ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar dengan asas pendidikan yang sangat baik untuk membantu mereka memimpin ekonomi digital Asia Timur selepas tamat pengajian. Sekolah menetapkan globalisasi, keusahawanan, dan digitalisasi sebagai misi pendidikan kolej dan melaksanakan beberapa program. Pertama, sekolah menganjurkan pelbagai aktiviti antarabangsa dan program pertukaran pelajar seperti Pengajaran Perniagaan kepada Pelajar Vietnam di Korea, yang menyediakan peluang globalisasi kepada pelajar. Kedua, ia juga mengadakan pertandingan pelajar tahunan untuk meningkatkan keusahawanan dan semangat kerjasama. Ketiga, semua mahasiswa baru dikehendaki mengambil kursus seminar 3C (Keyakinan, Kompetensi, dan Cabaran) yang dirancang untuk membantu mereka beradaptasi dengan mudah ke persekitaran kuliah. Akhirnya, sekolah cuba menyediakan peluang latihan sebanyak mungkin untuk memudahkan penyertaan pelajar dalam dunia perniagaan sebelum tamat pengajian.... [-]

Korea Selatan Seoul