BACHELORSTUDIES

2 BBA dalam Komunikasi Pemasaran 2020

A BBA atau sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan biasanya boleh disiapkan dalam masa empat tahun. Ia memerlukan empat tahun pengajian ijazah pertama dan pelajar biasanya diperlukan untuk mengambil pelbagai kursus peringkat pengenalan sebelum mereka boleh memberi tumpuan kepada bidang yang dipilih pengajian. Setelah menyelesaikan program ini, ramai pelajar memilih untuk melanjutkan pengajian siswazah.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam Komunikasi Pemasaran? A BBA dalam Komunikasi Pemasaran menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk merancang dan membangunkan strategi pengiklanan korporat. kursus yang luas dalam pemasaran, pentadbiran perniagaan, statistik, dan pengurusan biasanya diperlukan untuk pengijazahan. Satu jumlah yang besar penekanan diberikan kepada memahami trend dan corak yang mengawal tingkah laku pengguna merentasi pelbagai demografi. Setelah tamat ijazah ini, pelajar dapat membuat dan melaksanakan strategi pemasaran mereka sendiri.

Terdapat banyak manfaat untuk memperoleh ijazah ini.Pertama sekali, pemasaran adalah bidang yang sangat serba boleh, jadi pelajar perlu mempunyai beberapa masalah mencari pekerjaan. Jika seorang pelajar sudah bekerja dalam bidang ini, dia boleh mendapat akses kepada gaji yang lebih tinggi dan lebih banyak peluang kemajuan.

Kos memperoleh ijazah bergantung kepada beberapa faktor. Lokasi geografi, kadar institusi, dan tahap program ini daya saing akan semua kos pengaruh. Untuk maklumat kewangan yang lebih, pelajar perlu berjumpa sekolah mereka secara langsung.

Pelajar yang mendapat BBA dalam Komunikasi Pemasaran biasanya memilih untuk bekerja sebagai ahli strategi pemasaran dalam dunia perniagaan. Pekerja-pekerja ini membantu kempen pengiklanan syarikat dan organisasi kraf dalam usaha untuk meningkatkan pendapatan dan prestij. Eksekutif pemasaran biasanya bertanggungjawab untuk menganalisis demografi, menyedari trend pengguna, dan memahami keadaan ekonomi semasa. A segelintir memilih untuk bekerja untuk organisasi politik dan sosial di seluruh dunia.

Terdapat banyak cara untuk mendapat ijazah khusus ini. Sesetengah pelajar mungkin ingin program tradisional di kampus, tetapi jika anda mahukan kebebasan dan fleksibiliti, anda mungkin mahu mempertimbangkan pembelajaran dalam talian. Untuk memulakan kerjaya baru anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

2 Hasil dalam Komunikasi Pemasaran Filter

BBA dalam PR & Komunikasi di Barcelona

GBSB Global Business School
BBA
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
3&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Kampus

Sebagai salah satu sekolah perniagaan yang paling inovatif di Eropah, GBSB Global Business School menawarkan program unik untuk Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) di Ba ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Komunikasi Pemasaran dan Media Sosial

European University Cyprus
BBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
4 tahun
English
Kampus
Online

BBA dalam Komunikasi Pemasaran dan Media Sosial menggabungkan teori dan amalan Marketing dengan pemahaman peranan Komunikasi dalam mempromosikan kepentingan perniagaan dalam p ...

Baca lebih lanjut