BACHELORSTUDIES

BBA dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Switzerland

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) melibatkan mendaftar dalam pengajian sepenuh masa perdagangan atau perniagaan. Kebanyakan universiti memerlukan empat tahun kelas sepenuh masa untuk memenuhi syarat untuk Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.

Ijazah dalam bidang kewartawanan akan memberikan anda perdagangan dan harga diri untuk memulakan profesion anda sebagai wartawan. Seorang wartawan yang hebat semata-mata tidak mempunyai pakar dan kemahiran profesional, tetapi juga mental lebar dan rasa ingin tahu tentang dunia.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

BBA dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Switzerland

2 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Switzerland Filter

Sarjana Muda (BBA) dalam Pemasaran Digital (3 akreditasi)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
Switzerland, Geneva
BBA
Oktober 2020
<
Sepenuh masa
<
3 tahun
English
Perancis
Campus

Direka oleh profesional, kurikulum yang berkaitan dengan industri kami memberikan anda pemahaman yang mendalam tentang pemasaran dan fungsi komunikasi moden. Bujang kami menaw ...

Baca lebih lanjut

BBA - Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan - Komunikasi Perniagaan

United International Business Schools
Switzerland, Z├╝rich + 13 Lagi
BBA
Oktober 2020
<
Online & Campus Combined
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
3 tahun
English
Online & Campus Combined
Campus
Online

Pelajar sepenuh masa boleh memperoleh ijazah Sarjana Muda dalam 3 tahun akademik selama 9 bulan, dengan jumlah keseluruhan 9 suku daripada 20 kredit setiap tahun, atau dalam 4 ...

Baca lebih lanjut