BACHELORSTUDIES

Sambilan BBA dalam Keusahawanan di Kanada 2020/2021

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) melibatkan mendaftar dalam pengajian sepenuh masa perdagangan atau perniagaan. Kebanyakan universiti memerlukan empat tahun kelas sepenuh masa untuk memenuhi syarat untuk Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.

Keusahawanan adalah keupayaan dan kesediaan untuk membangunkan perniagaan yang walaupun apa-apa risiko yang terlibat dengan matlamat untuk mendapatkan keuntungan. Program dalam bidang keusahawanan adalah sangat baik bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan dan belajar untuk membangunkan dan menjalankan perusahaan.

Kanada kepentingan yang besar untuk belajar, dan telah membangunkan satu sistem pendidikan kelas pertama dengan standard yang tinggi. Bukan sahaja Kanada menyediakan persekitaran yang selamat, bersih, tetapi ia telah konsisten disenaraikan sebagai salah satu tempat yang terbaik di dunia untuk hidup dari segi kualiti hidup oleh PBB.

Sambilan BBA dalam Keusahawanan di Kanada

2 Hasil dalam Keusahawanan, Kanada Filter

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

UQAR
BBA
11 Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
42&nbsp;-&nbsp;48 bulan
Perancis
Kampus

Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan melatih pengurus masa depan untuk mengambil peranan strategik dalam organisasi yang sentiasa berubah.

Baca lebih lanjut

BBA dalam Keusahawanan

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business
BBA
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Adakah anda bermimpi menjalankan perniagaan anda sendiri? Sebagai bos anda sendiri? Aliran keusahawanan di StFX adalah untuk anda.

Baca lebih lanjut