Filter
Pentadbiran Perniagaan
Kenya Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA di Kenya 2019

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) melibatkan mendaftar dalam pengajian sepenuh masa perdagangan atau perniagaan. Kebanyakan universiti memerlukan empat tahun kelas sepenuh masa untuk memenuhi syarat untuk Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.

Kenya dianggap sebagai salah satu daripada negara-negara di Afrika dengan universiti atas mereka menjadi Universiti Nairobi. Tahun lepas, kerajaan Kenya, dinaik taraf 15 institusi kepada status universiti sepenuhnya dalam usaha untuk meningkatkan akses pelajar kepada universiti ini.

BBA di Kenya

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Results

Esami Business School

Program ini bertujuan untuk meningkatkan dan menyampaikan pengetahuan, kemahiran dan sifat positif perantaraan dalam pentadbiran perniagaan kepada calon supaya pada akhir ... [+]

Terbaik BBA di Kenya 2019. Struktur

Program ini bertujuan untuk meningkatkan dan menyampaikan pengetahuan, kemahiran dan sifat positif perantaraan dalam pentadbiran perniagaan kepada calon supaya pada akhir program, mereka akan dapat menjalankan fungsi pengurusan dalam tugas pentadbiran perniagaan dalam organisasi mereka. Selain itu, program ini memberi peluang kepada graduan yang ingin mendaftar untuk melanjutkan pengajian ke Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) atau program pascasiswazah lain.

Program BBA ditawarkan pada waktu petang dari 5:00 malam - 10:00 malam. Kelas dijalankan selama dua hingga tiga minggu setiap dua setengah hingga tiga bulan.

Tempat Program... [-]
Kenya Nairobi
Africa International University

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang perniagaan dan yang berkaitan. ijazah ini bertujuan untuk menyed ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang perniagaan dan yang berkaitan. ijazah ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan perniagaan meluas yang mengambil kira kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan sebagai seorang profesional dalam persekitaran perniagaan global yang dinamik. Program ini menggabungkan iman dan nilai-nilai Kristian yang akan membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran penting pengurus yang berkesan perlu untuk terus hidup dan berjaya dalam pasaran hari ini.

Mereka yang berjaya sudah tentu yang ditetapkan pengajian Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, siswazah akan memperoleh pengetahuan, kemahiran dan kebolehan untuk dapat:... [-]

Kenya Nairobi
May 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu