BBA di Kenya

Terbaik BBA di Kenya 2018/2019

Sarjana

A BBA, juga dikenali sebagai Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan penguasaan dalam bidang perniagaan dan perdagangan. Kebanyakan program BBA mengambil kira-kira tiga atau empat tahun untuk menyelesaikan dengan jayanya.

Kenya, secara rasmi Republik Kenya, adalah sebuah negeri yang berdaulat di Afrika Timur. Modal dan bandar terbesar adalah Nairobi.

BBA di Kenya

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Africa International University
Campus Sepenuh masa May 2019 Kenya Nairobi

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang perniagaan dan yang berkaitan. ijazah ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan perniagaan meluas yang mengambil kira kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan sebagai seorang profesional dalam persekitaran perniagaan global yang dinamik. [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang perniagaan dan yang berkaitan. ijazah ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan perniagaan meluas yang mengambil kira kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan sebagai seorang profesional dalam persekitaran perniagaan global yang dinamik. Program ini menggabungkan iman dan nilai-nilai Kristian yang akan membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran penting pengurus yang berkesan perlu untuk terus hidup dan berjaya dalam pasaran hari ini.

Mereka yang berjaya sudah tentu yang ditetapkan pengajian Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, siswazah akan memperoleh pengetahuan, kemahiran dan kebolehan untuk dapat:... [-]