BBA di Amerika Montreal di Kanada

Terbaik BBA di Amerika Montreal di Kanada 2018

Sarjana

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Dengan pelbagai institusi ijazah-pemberian, Montreal adalah antara bandar-bandar di Amerika Utara, yang merupakan kawasan tumpuan penuh pusat pengajian tinggi. Sebahagian daripada orang yang terkenal di negara ini melalui institusi berasaskan bandar-untuk diploma dan sijil ijazah.

BBA di Amerika Montreal di Kanada

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)

HEC Montréal
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2018 Kanada Montreal

HEC Montréal adalah di mana ia di: hands-kurikulum, latihan dan pembelajaran bahasa kedua membuat program HEC Montréal BBA tiket anda untuk masa yang akan datang. Tidak menghairankan, pelajar dan guru-guru kami membuat tanda mereka di mana sahaja mereka pergi. [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)

HEC Montréal adalah di mana ia di: hands-kurikulum, latihan dan pembelajaran bahasa kedua membuat program HEC Montréal BBA tiket anda untuk masa yang akan datang. Tidak menghairankan, pelajar dan guru-guru kami membuat tanda mereka di mana sahaja mereka pergi.

&nbsp

A Program berbilang bahasa Oleh kerana menguasai lebih daripada satu bahasa telah menjadi kunci kepada kejayaan dalam dunia perniagaan hari ini, HEC Montréal menawarkan beberapa pilihan, termasuk BBA-a North American tiga bahasa pertama!

&nbsp

Outlook Antarabangsa Globalisasi adalah satu realiti yang penting dalam dunia hari ini, jadi untuk membantu anda sampai ke tengah-tengah tindakan, HEC Montréal menawarkan biasiswa antarabangsa, program pertukaran antarabangsa, kampus di luar negara program, andscholarships orientasi. ... [-]