BBA di Amerika Quebec di Kanada

Terbaik BBA di Amerika Quebec di Kanada 2018

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah dianugerahkan kepada pelajar yang melengkapkan empat sepenuh masa belajar kursus tahun di sebuah universiti. Mata pelajaran tumpuan belajar untuk ijazah ini adalah berkaitan dengan dunia perdagangan dan perniagaan.

Kanada kepentingan yang besar untuk belajar, dan telah membangunkan satu sistem pendidikan kelas pertama dengan standard yang tinggi. Bukan sahaja Kanada menyediakan persekitaran yang selamat, bersih, tetapi ia telah konsisten disenaraikan sebagai salah satu tempat yang terbaik di dunia untuk hidup dari segi kualiti hidup oleh PBB.

Ini besar wilayah berbahasa Perancis di Kanada adalah pilihan bagi ramai anak negeri terutama Perancis yang tinggal di negara ini apabila ia datang untuk melaksanakan pendidikan yang lebih tinggi. Walau bagaimanapun, tidak semua kawasan menggunakan Perancis tetapi paling penting institut pengajian tinggi di rantau ini adalah Universite du Quebec yang enrols ribuan pelajar tempatan setiap tahun.

BBA di Amerika Quebec di Kanada

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)

HEC Montréal
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2018 Kanada Montreal

HEC Montréal adalah di mana ia di: hands-kurikulum, latihan dan pembelajaran bahasa kedua membuat program HEC Montréal BBA tiket anda untuk masa yang akan datang. Tidak menghairankan, pelajar dan guru-guru kami membuat tanda mereka di mana sahaja mereka pergi. [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)

HEC Montréal adalah di mana ia di: hands-kurikulum, latihan dan pembelajaran bahasa kedua membuat program HEC Montréal BBA tiket anda untuk masa yang akan datang. Tidak menghairankan, pelajar dan guru-guru kami membuat tanda mereka di mana sahaja mereka pergi.

&nbsp

A Program berbilang bahasa Oleh kerana menguasai lebih daripada satu bahasa telah menjadi kunci kepada kejayaan dalam dunia perniagaan hari ini, HEC Montréal menawarkan beberapa pilihan, termasuk BBA-a North American tiga bahasa pertama!

&nbsp

Outlook Antarabangsa Globalisasi adalah satu realiti yang penting dalam dunia hari ini, jadi untuk membantu anda sampai ke tengah-tengah tindakan, HEC Montréal menawarkan biasiswa antarabangsa, program pertukaran antarabangsa, kampus di luar negara program, andscholarships orientasi. ... [-]