BBA di Jamaica

Terbaik BBA di Jamaica 2018

Sarjana

A BBA, juga dikenali sebagai Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan penguasaan dalam bidang perniagaan dan perdagangan. Kebanyakan program BBA mengambil kira-kira tiga atau empat tahun untuk menyelesaikan dengan jayanya.

Jamaica adalah sebuah negara pulau yang terletak di Laut Caribbean, yang terdiri daripada pulau ketiga terbesar di Greater Antilles.

BBA di Jamaica

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains Dalam Pentadbiran Perniagaan

University College Of The Caribbean
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 5  September 2018 Jamaika Kingston + 2 lagi

Program dalam Pentadbiran Perniagaan memberikan gambaran luas tentang pengurusan organisasi dan menyediakan pelajar dengan pengetahuan teoretikal dan praktikal. [+]

Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

Program dalam Pentadbiran Perniagaan memberikan gambaran luas tentang pengurusan organisasi dan menyediakan pelajar dengan pengetahuan teori dan praktikal dalam bidang seperti tingkah laku organisasi, hubungan industri dan pekerja, pengurusan pengeluaran dan operasi, pengurusan strategik dan keusahawanan perniagaan kecil. Program ini akan membolehkan graduan memenuhi keperluan pekerjaan untuk pelbagai pilihan kerjaya para-profesional dan dengan itu menyumbang kepada kelestarian entiti perniagaan.

Tempoh

4 tahun / 4 ½ tahun

[-]