BBA di Indonesia

Terbaik BBA di Indonesia 2018/2019

Sarjana

A BBA, juga dikenali sebagai Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan penguasaan dalam bidang perniagaan dan perdagangan. Kebanyakan program BBA mengambil kira-kira tiga atau empat tahun untuk menyelesaikan dengan jayanya.

Indonesia mengamalkan sistem pendidikan yang berkualiti tinggi, yang menyediakan pendidikan dalam tiga peringkat asas dengan tahap yang paling tinggi sebagai peringkat universiti. Akhir-akhir ini negara yang dinaik taraf lima kolej ke peringkat universiti sepenuhnya dengan tujuan menampung walaupun pelajar antarabangsa yang ingin belajar di Indonesia. Program pendidikan tinggi di Indonesia diiktiraf oleh Lembaga Akreditasi Negara untuk Pengajian Tinggi. Ibu kota negara 's adalah Jakarta.

BBA di Indonesia

Baca lebih lanjut

Sarjana muda pentadbiran perniagaan antarabangsa

Swiss German University
Campus Sepenuh masa July 2019 Indonesia Tangerang

Program pengajian Pentadbiran Perniagaan dirancang untuk pelajar yang bercita-cita untuk menjadi pemimpin perniagaan masa depan dan pengurus dengan kemahiran analitikal dan praktikal kuat untuk bekerja dengan cekap dalam persekitaran mana-mana, termasuk satu yang pelbagai budaya. [+]

Mengenai Program Pengajian

Program pengajian Pentadbiran Perniagaan dirancang untuk pelajar yang bercita-cita untuk menjadi pemimpin perniagaan masa depan dan pengurus dengan kemahiran analitikal dan praktikal kuat untuk bekerja dengan cekap dalam persekitaran mana-mana, termasuk satu yang pelbagai budaya.

Selepas tiga semester pertama, Program Pengajian BA menawarkan dua kepekatan: Pemasaran Antarabangsa dan Perniagaan dan Kewangan dan Perbankan. Setiap satu daripada kepekatan ini membekalkan anda dengan pengetahuan yang diperlukan, kemahiran dan keyakinan diri untuk membantu dalam pengurusan yang berkesan dan berjaya. Pelajar juga diperkaya dengan Pensijilan Antarabangsa, Program Pembangunan Keusahawanan serta program International Berasaskan Komputer yang yang membolehkan pelajar untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah dan berdaya saing di peringkat global. Ia adalah jelas satu kelebihan untuk kerjaya masa depan yang berjaya. ... [-]