BBA di Gibraltar

Terbaik BBA di Gibraltar 2019

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah satu pencapaian akademik mempamerkan siap pelajar 's pelbagai kursus perniagaan. Dalam tempoh empat tahun pengajian pelajar mengambil kelas mengenai perniagaan, termasuk yang berkaitan dengan kepekatan tertentu.

Gibraltar adalah tempat yang sangat baik untuk meneruskan pengajian yang lebih tinggi, ia mengikuti model Inggeris persekolahan. Walaupun terdapat beberapa institusi pengajian tinggi sekali di dalam negara, peraturan kerajaan baru-baru ini telah membawa kepada penciptaan institusi-institusi ini.

BBA di Gibraltar

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian)

University of Gibraltar
Campus Sepenuh masa September 2019 Gibraltar

Bersiap sedia untuk dunia perniagaan dengan kursus tiga tahun, fokus industri ini. [+]

Mengenai kursus ini

Dunia perniagaan hari ini memerlukan graduan dengan pemahaman mengenai semua aspek perniagaan, yang mampu berfikir secara kritis dan bertindak tegas.

Direka dengan kerjasama Kumpulan Perniagaan Penasihat Utama Universiti, ahli akademik berprofil tinggi dan pakar industri, kursus ini menyediakan anda untuk cabaran perniagaan dengan memberikan anda kemahiran peringkat tinggi merangkumi aspek utama perniagaan serta pengetahuan yang lebih mendalam di kawasan yang dipilih pengkhususan.

Kursus ini juga menawarkan pengalaman yang tidak ternilai untuk bekerja dalam industri melalui peletakan tahunan. Pelajar juga boleh memilih satu daripada yang berikut: Pengurusan, Kewangan, Inovasi Digital, Perakaunan, Pemasaran, Pelancongan.... [-]