Filter
Pentadbiran Perniagaan
Finland Kuopio Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA in Kuopio di Finland 2019

Dalam usaha untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), salah satu biasanya perlu mendaftar dalam pengajian sepenuh masa empat tahun dan menumpukan perhatian kepada kawasan tertentu perniagaan atau perdagangan. Kursus-kursus umum yang berkaitan dengan perbuatan perniagaan sebagai asas program ijazah BBA.

Sistem pendidikan tinggi formal Finland adalah pola 7-3-2-2. Universiti ini mengambil masa dua tahun dalam pendidikan vokasional atau teknikal dan pendidikan akhirnya dua-tahun pra-universiti. Finland juga mempunyai beberapa awam dan juga universiti swasta yang membolehkan akses pendidikan tinggi kepada pelajar.

Terletak di Wilayah Utara Savonia, bandar Kuopio juga sebuah kawasan perbandaran di wilayah itu dengan poplutation lebih 100,000 penduduk. Bandar ini mempunyai 3 Universiti-universiti utama.

BBA in Kuopio di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Savonia University of Applied Sciences

Program Ijazah BBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Savonia UAS bertujuan membangunkan kepakaran fokus dalam perdagangan asing. ... [+]

Matlamat:

Program Ijazah BBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Savonia UAS bertujuan membangunkan kepakaran fokus dalam perdagangan asing. Untuk mencapai matlamat ini, anda akan mengembangkan pengetahuan secara beransur-ansur, di sepanjang tahun dan akan mendapat keupayaan yang mendalam untuk bekerja dalam persekitaran kerja yang antarabangsa. Kerjaya masa depan anda tidak perlu membawa anda di luar negara sebagai tempat kerja pelbagai budaya dan multinasional boleh didapati di sini di Finland juga.

Alat praktikal untuk kerjaya masa depan anda

Graduan BBA bersedia menghadapi perubahan berterusan dalam bidang perniagaan global dan sensitif kepada syarat yang ditetapkan oleh rakan kongsi antarabangsa. BBAs adalah amat mahir dalam praktikal proses pengantarabangsaan, oleh itu dalam kedudukan yang baik untuk membantu contohnya PKS dalam memulakan perdagangan antarabangsa. Mereka beroperasi dengan lancar dalam pasukan pelbagai budaya dan mampu membimbing pasukan mereka ke arah menetapkan matlamat.... [-]

Finland Kuopio Ekenäs
Og 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu