Filter
Pentadbiran Perniagaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 BBA dalam Fesyen 2019/2020

A BBA adalah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, program ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk bekerja di bahagian perniagaan pelbagai industri yang berbeza. Pelajar yang mengikuti program ini digalakkan untuk mengkaji pelbagai topik perniagaan, termasuk pengurusan, pemasaran, perakaunan dan sumber manusia. Matlamat utama adalah untuk membina eksekutif perniagaan yang serba boleh yang boleh menyesuaikan diri dengan pelbagai persekitaran kerja yang berbeza.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam fesyen? Jawapan kepada ini melibatkan pemahaman lebar dan keluasan industri fesyen secara keseluruhannya. Walaupun fesyen menggaji ramai orang kreatif yang merancang dan membuat pakaian, ia juga mempunyai sisi perniagaan berkembang. Mereka yang terlibat dalam fesyen pada akhir perniagaan boleh mewujudkan pemasaran untuk talian fesyen baru, mengurus talian bekalan untuk peruncit pakaian utama atau lengkapkan perakaunan untuk beberapa rumah fesyen terkemuka.

Ijazah fesyen adalah cara yang baik untuk belajar tentang sisi perniagaan industri fesyen.Ini adalah kemahiran yang baik untuk mempunyai jika anda bercadang untuk memulakan talian fesyen anda sendiri, atau jika anda hanya mahu menjadi lebih dekat kepada industri tanpa benar-benar menjadi pereka.

Kos ijazah dengan cara berbeza-beza bergantung kepada apa yang sekolah pelajar memilih untuk hadir. Adalah penting untuk ingat bahawa BBA umumnya program ijazah empat tahun dan kos itu dikira sewajarnya.

Mereka yang mempunyai ijazah sarjana muda 's dalam fesyen boleh bekerja untuk rumah-rumah fesyen atau untuk peruncit utama yang menjual pakaian. Mereka boleh terlibat dalam pengurusan, kewangan, pemasaran dan sumber manusia. Sejak ijazah BBA direka untuk memberikan pelajar gambaran keseluruhan pelbagai bidang yang berbeza yang berkaitan dengan perniagaan, mereka juga menyediakan peluang untuk bergerak antara jabatan-jabatan di syarikat yang diberikan.

Mendapatkan BBA anda dalam Fesyen dalam talian adalah cara yang baik untuk berbuat demikian pada kos yang rendah dan dari mana-mana sahaja di dunia.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Fesyen

Northwood University

Sebagai seorang graduan FMM, anda boleh mengalami pelbagai jenis pilihan kerjaya. Adakah anda ingin menjadi pembeli barang dagangan, perancang barangan, fesyen wartawan, ... [+]

Langkah, langkah, langkah, langkah, jeda. Tangan pada pinggul, seterusnya, seterusnya, putaran. Anda bertepuk tangan, tetapi tidak untuk model.

Itu adalah sekeping denda fesyen, muzik adalah tepat pada masanya, dan pencahayaan yang ditetapkan suasana yang sempurna. Fesyen berjalan dalam darah anda. Anda memahami kepentingannya. Anda lihat apabila anda pergi ke kedai-kedai-bagaimana keping diletakkan bersama-sama pada mannequins, bagaimana cetakan dan tekstur kain bekerja bersama-sama seperti seni. Anda membeli majalah fesyen hanya untuk mencabut iklan yang anda mencari inspirasi, kreatif, dan wajar. Apa yang kita pakai pengaruh persepsi-diri kita sendiri, orang lain, dan budaya kita. Sebelum perkataan pertama yang dituturkan, kami ingin menarik gambaran; dan anda tahu yang pertama adalah yang paling penting.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LIM College

Dari konsep dan pembangunan melalui komunikasi dan jualan barangan, utama ini akan menyediakan anda untuk mengambil kerjaya fesyen anda dalam hampir apa-apa arahan. ... [+]

Fesyen Merchandising

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), Sarjana Muda Pengajian Profesional (BPS), Bersekutu dalam Pengajian Pekerjaan (AOS), Bersekutu dalam Sains Gunaan (AAS in Fashion Merchandising

Dari konsep dan pembangunan melalui komunikasi dan jualan barangan, utama ini akan menyediakan anda untuk mengambil kerjaya fesyen anda dalam hampir apa-apa arahan.

Beberapa Kursus Anda Boleh AmbilAlat Digital untuk Pembentangan Fesyen Keperluan Perancangan AcaraKain untuk FesyenPembangunan Produk dan PerdaganganPeruncitan: GlobalSebahagian daripada Kerjaya yang Anda Boleh MengejarMembeliPeramalan Trend DigitalPerancangan AcaraStylingPembangunan produkKemampanan [-]
Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu