4 BBA dalam Fesyen 2020

A BBA adalah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, program ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk bekerja di bahagian perniagaan pelbagai industri yang berbeza. Pelajar yang mengikuti program ini digalakkan untuk mengkaji pelbagai topik perniagaan, termasuk pengurusan, pemasaran, perakaunan dan sumber manusia. Matlamat utama adalah untuk membina eksekutif perniagaan yang serba boleh ya… Baca lebih lanjut

A BBA adalah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, program ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk bekerja di bahagian perniagaan pelbagai industri yang berbeza. Pelajar yang mengikuti program ini digalakkan untuk mengkaji pelbagai topik perniagaan, termasuk pengurusan, pemasaran, perakaunan dan sumber manusia. Matlamat utama adalah untuk membina eksekutif perniagaan yang serba boleh yang boleh menyesuaikan diri dengan pelbagai persekitaran kerja yang berbeza.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam fesyen? Jawapan kepada ini melibatkan pemahaman lebar dan keluasan industri fesyen secara keseluruhannya. Walaupun fesyen menggaji ramai orang kreatif yang merancang dan membuat pakaian, ia juga mempunyai sisi perniagaan berkembang. Mereka yang terlibat dalam fesyen pada akhir perniagaan boleh mewujudkan pemasaran untuk talian fesyen baru, mengurus talian bekalan untuk peruncit pakaian utama atau lengkapkan perakaunan untuk beberapa rumah fesyen terkemuka.

Ijazah fesyen adalah cara yang baik untuk belajar tentang sisi perniagaan industri fesyen.Ini adalah kemahiran yang baik untuk mempunyai jika anda bercadang untuk memulakan talian fesyen anda sendiri, atau jika anda hanya mahu menjadi lebih dekat kepada industri tanpa benar-benar menjadi pereka.

Kos ijazah dengan cara berbeza-beza bergantung kepada apa yang sekolah pelajar memilih untuk hadir. Adalah penting untuk ingat bahawa BBA umumnya program ijazah empat tahun dan kos itu dikira sewajarnya.

Mereka yang mempunyai ijazah sarjana muda 's dalam fesyen boleh bekerja untuk rumah-rumah fesyen atau untuk peruncit utama yang menjual pakaian. Mereka boleh terlibat dalam pengurusan, kewangan, pemasaran dan sumber manusia. Sejak ijazah BBA direka untuk memberikan pelajar gambaran keseluruhan pelbagai bidang yang berbeza yang berkaitan dengan perniagaan, mereka juga menyediakan peluang untuk bergerak antara jabatan-jabatan di syarikat yang diberikan.

Mendapatkan BBA anda dalam Fesyen dalam talian adalah cara yang baik untuk berbuat demikian pada kos yang rendah dan dari mana-mana sahaja di dunia.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
LIM College
New York, Amerika Syarikat

Dari konsep dan pembangunan melalui komunikasi dan jualan barangan, utama ini akan menyediakan anda untuk mengambil kerjaya fesyen anda dalam hampir apa-apa arahan.

Dari konsep dan pembangunan melalui komunikasi dan jualan barangan, utama ini akan menyediakan anda untuk mengambil kerjaya fesyen anda dalam hampir apa-apa arahan. -
BBA
Sepenuh masa
English
Sep 2020
Kampus
 
GBSB-Global Business School
Barcelona, Sepanyol

BBA dalam Perniagaan Fesyen & Mewah di Barcelona sangat sesuai untuk pelajar yang ingin terlibat dalam perniagaan, pengurusan, dan fesyen dan barangan mewah.

BBA dalam Perniagaan Fesyen & Mewah di Barcelona sangat sesuai untuk pelajar yang ingin terlibat dalam perniagaan, pengurusan, dan fesyen dan barangan mewah. -
BBA
Sepenuh masa
3 tahun
English
Kampus
 
Northwood University
Midland, Amerika Syarikat

Sebagai seorang graduan FMM, anda boleh mengalami pelbagai jenis pilihan kerjaya. Adakah anda ingin menjadi pembeli barang dagangan, perancang barangan, fesyen wartawan, penye ... +

Sebagai seorang graduan FMM, anda boleh mengalami pelbagai jenis pilihan kerjaya. Adakah anda ingin menjadi pembeli barang dagangan, perancang barangan, fesyen wartawan, penyelidik pasaran, pengurus kedai, barang dagangan allocator, merchandiser visual, wakil pengilang, trend peramal, stylist, pakar pembangunan katalog, pengarah gaya, penyelaras laman web, pereka, atau usahawan? -
BBA
Sepenuh masa
4 tahun
English
Sep 2020
Kampus
 
LIM College
New York, Amerika Syarikat

Kemahiran kepimpinan ditekankan dalam utama ini, yang direka untuk meletakkan anda di landasan untuk menjalankan syarikat atau memulakan sendiri.

Kemahiran kepimpinan ditekankan dalam utama ini, yang direka untuk meletakkan anda di landasan untuk menjalankan syarikat atau memulakan sendiri. -
BBA
Sepenuh masa
English
Sep 2020
Kampus