Filter
Pentadbiran Perniagaan
Colombia Ibagué Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA in Ibague Tolima di Colombia 2019

Murid mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ijazah setelah tamat pengajian perlu berhubung dengan perniagaan dan perdagangan. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pendaftaran sepenuh masa untuk mendapatkan jenis ijazah.

Colombia adalah sebuah negara yang benar-benar unik dan pelbagai, yang terletak di sudut barat laut Amerika Selatan. Dengan mesra rakyat, landskap eksotik dan bandar-bandar kosmopolitan, Colombia pasti tempat untuk belajar bahasa Sepanyol.

Bandar ini dikenali sebagai 'ibu muzik di Colombia. Asing terutama pelajar yang suka budaya ini akan mahu belajar dan menetap di bandar ini berbanding dengan kawasan-kawasan lain. Institusi yang sangat baik dalam apa yang mereka tawarkan, membuat Ibague Tolima satu daripada jenis yang.

BBA in Ibague Tolima di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Anderson University South Carolina

Tahap BBA direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai kerjaya objektif kemajuan tahap yang membantu mereka mencapai. ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

&nbsp

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai matlamat kerjaya yang pelbagai akan membantu mereka mencapai. Ia menyediakan individu untuk masuk atau peringkat pertengahan jawatan dalam perniagaan - pengurusan am, perakaunan pengurusan, pengurusan sistem maklumat komputer, pengurusan sumber manusia, pengurusan projek, pengurusan kualiti industri dan perkhidmatan, dan fungsi-fungsi pengurusan yang lain.

Sejak ijazah BBA adalah versi ijazah daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), ia menyediakan persediaan terbaik untuk mengikuti MBA atau ijazah sarjana lain dalam perniagaan. Pelajar yang berminat untuk pengajian siswazah harus berunding dengan penasihat mereka dalam merancang jadual mereka supaya termasuk kawasan-kawasan yang biasa diperlukan untuk kemasukan ke program siswazah dalam perniagaan, terutamanya perakaunan, kewangan, dan statistik.... [-]

Colombia Ibagué
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu