BBA di Colombia

Terbaik BBA di Colombia 2018/2019

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah satu pencapaian akademik mempamerkan siap pelajar 's pelbagai kursus perniagaan. Dalam tempoh empat tahun pengajian pelajar mengambil kelas mengenai perniagaan, termasuk yang berkaitan dengan kepekatan tertentu.

Pendidikan tinggi di Colombia dilakukan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Sepanyol dan Portugis Cina. Ini dapat menghapuskan isu halangan bahasa di institusi-institusi pengajian tinggi di kalangan pelajar antarabangsa yang lain.

BBA di Colombia

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Anderson University South Carolina
Online Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Colombia Ibagué + 1 lagi

Tahap BBA direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai kerjaya objektif kemajuan tahap yang membantu mereka mencapai. [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

&nbsp

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai matlamat kerjaya yang pelbagai akan membantu mereka mencapai. Ia menyediakan individu untuk masuk atau peringkat pertengahan jawatan dalam perniagaan - pengurusan am, perakaunan pengurusan, pengurusan sistem maklumat komputer, pengurusan sumber manusia, pengurusan projek, pengurusan kualiti industri dan perkhidmatan, dan fungsi-fungsi pengurusan yang lain.

Sejak ijazah BBA adalah versi ijazah daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), ia menyediakan persediaan terbaik untuk mengikuti MBA atau ijazah sarjana lain dalam perniagaan. Pelajar yang berminat untuk pengajian siswazah harus berunding dengan penasihat mereka dalam merancang jadual mereka supaya termasuk kawasan-kawasan yang biasa diperlukan untuk kemasukan ke program siswazah dalam perniagaan, terutamanya perakaunan, kewangan, dan statistik.... [-]