Filter
Pentadbiran Perniagaan
Colombia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA di Colombia 2019

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

BBA di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Anderson University South Carolina

Tahap BBA direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai kerjaya objektif kemajuan tahap yang membantu mereka mencapai. ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

&nbsp

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai matlamat kerjaya yang pelbagai akan membantu mereka mencapai. Ia menyediakan individu untuk masuk atau peringkat pertengahan jawatan dalam perniagaan - pengurusan am, perakaunan pengurusan, pengurusan sistem maklumat komputer, pengurusan sumber manusia, pengurusan projek, pengurusan kualiti industri dan perkhidmatan, dan fungsi-fungsi pengurusan yang lain.

Sejak ijazah BBA adalah versi ijazah daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), ia menyediakan persediaan terbaik untuk mengikuti MBA atau ijazah sarjana lain dalam perniagaan. Pelajar yang berminat untuk pengajian siswazah harus berunding dengan penasihat mereka dalam merancang jadual mereka supaya termasuk kawasan-kawasan yang biasa diperlukan untuk kemasukan ke program siswazah dalam perniagaan, terutamanya perakaunan, kewangan, dan statistik.... [-]

Colombia Ibagué
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu