BBA di Amerika Bilinga di Australia

Terbaik BBA di Amerika Bilinga di Australia 2018

Sarjana

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu jawatan akademik diberikan kepada pelajar-pelajar yang berjaya menamatkan kira-kira empat tahun sepenuh masa kerja kursus dalam perniagaan dan program perdagangan yang berkaitan. BBAs dikenali untuk meningkatkan peluang kerjaya.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

BBA di Amerika Bilinga di Australia

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Southern Cross University
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6  January 2019 Australia Bilinga + 2 lagi

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan memberikan peluang kepada pelajar untuk mendapatkan pemahaman yang komprehensif tentang pengurusan dan amalan profesional, dan pilihan untuk mengkhususkan diri dalam pelbagai disiplin khusus industri. [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan memberikan peluang kepada pelajar untuk mendapatkan pemahaman yang komprehensif tentang pengurusan dan amalan profesional, dan pilihan untuk mengkhususkan diri dalam pelbagai disiplin khusus industri. Pelajar mempunyai fleksibiliti dalam menentukan struktur pengajian mereka. Mereka boleh mendapat pengalaman praktikal melalui latihan yang dianggap sebagai dua unit ke arah ijazah mereka atau unit elektif pengajian dari seluruh penawaran sarjana muda Universiti untuk memperluaskan pengetahuan mereka tentang disiplin lain.

Peluang kerjayaDalam peranan pengurusan pentadbiran dalam organisasi swasta dan kerajaan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, perniagaan dan pengurusan antarabangsa.Nota: Pelajar yang ingin mendapatkan akreditasi profesional untuk perakaunan hendaklah belajar Sarjana Muda Perakaunan.Pengiktirafan Profesional... [-]