Filter
Pentadbiran Perniagaan
Amerika Syarikat South Carolina Greenville Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA di Amerika Greenville di Amerika Syarikat 2019

Murid mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ijazah setelah tamat pengajian perlu berhubung dengan perniagaan dan perdagangan. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pendaftaran sepenuh masa untuk mendapatkan jenis ijazah.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Greenville terletak di South Carolina terkenal kerana teater yang besar dan tempat-tempat yang menjadi tuan rumah konsert utama sepanjang tahun. Bandar ini mempunyai banyak institusi pengajian tinggi awam dan swasta yang berjumlah lebih daripada 15. Farmasi dan Aeronautik hanya sebahagian daripada pelbagai program yang ditawarkan.

BBA di Amerika Greenville di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Anderson University South Carolina

Tahap BBA direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai kerjaya objektif kemajuan tahap yang membantu mereka mencapai. ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

&nbsp

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah direka untuk pertengahan kerjaya bekerja orang dewasa yang mempunyai matlamat kerjaya yang pelbagai akan membantu mereka mencapai. Ia menyediakan individu untuk masuk atau peringkat pertengahan jawatan dalam perniagaan - pengurusan am, perakaunan pengurusan, pengurusan sistem maklumat komputer, pengurusan sumber manusia, pengurusan projek, pengurusan kualiti industri dan perkhidmatan, dan fungsi-fungsi pengurusan yang lain.

Sejak ijazah BBA adalah versi ijazah daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), ia menyediakan persediaan terbaik untuk mengikuti MBA atau ijazah sarjana lain dalam perniagaan. Pelajar yang berminat untuk pengajian siswazah harus berunding dengan penasihat mereka dalam merancang jadual mereka supaya termasuk kawasan-kawasan yang biasa diperlukan untuk kemasukan ke program siswazah dalam perniagaan, terutamanya perakaunan, kewangan, dan statistik.... [-]

Amerika Syarikat Anderson Greenville
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu