Filter
Pentadbiran Perniagaan
Amerika Syarikat New Jersey Jersey City Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA in New Jersey di Amerika Syarikat 2019

A BBA, juga dikenali sebagai Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan penguasaan dalam bidang perniagaan dan perdagangan. Kebanyakan program BBA mengambil kira-kira tiga atau empat tahun untuk menyelesaikan dengan jayanya.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Jersey City adalah yang kedua paling ramai penduduk di negeri New Jersey. Dengan penduduk hampir 250,000 penduduk, bandar ini juga tidak ketinggalan dengan institusi pengajian tinggi yang berjumlah lima. The New Jersey City University terletak di sini yang menawarkan pelbagai program.

BBA in New Jersey di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
New Jersey
Jersey City
Jenis pengajian
Secara
Saint Peter’s University

Di Universiti Saint Peter anda boleh memilih daripada perniagaan tiga menarik bidang-antarabangsa, pemasaran dan pengurusan perniagaan. Oleh kerana kami terletak di tenga ... [+]

Mari kita turun ke perniagaan.

Di Universiti Saint Peter anda boleh memilih daripada perniagaan tiga menarik bidang-antarabangsa, pemasaran dan pengurusan perniagaan.

Oleh kerana kami terletak di tengah-tengah perniagaan terbesar di dunia hub-pelajar metro kawasan-perniagaan New York boleh mengambil kesempatan daripada peluang-peluang kerjaya pembinaan, latihan, persidangan dan pengalaman perniagaan yang lain di dalam dan di luar bilik darjah.

saiz kelas kecil kami membolehkan profesor untuk menjadi mentor pelajar mereka secara individu. Ini mewujudkan banyak peluang untuk pelajar fakulti interaksi, perbualan, debat dan projek penyelidikan perniagaan.

Sebagai sebuah universiti Jesuit kami menekankan kepentingan moral peribadi dan etika untuk menyediakan pelajar-pelajar kita untuk kerjaya dalam arena yang mencabar perniagaan dan persaingan global.... [-]

Amerika Syarikat Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu