Filter
Pentadbiran Perniagaan
Amerika Syarikat Alabama Birmingham Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA di Amerika Birmingham di Amerika Syarikat 2019

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Penduduk Birmingham adalah salah satu yang terbesar di Negeri Alabama dan dengan itu mempunyai banyak kolej dan universiti untuk memenuhi kepadanya. Terdapat kolej utama yang terdiri daripada perubatan kepada undang-undang dan kejururawatan.

BBA di Amerika Birmingham di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Alabama
Birmingham
Jenis pengajian
Secara
Birmingham-Southern College

Utama pentadbiran perniagaan BSC membolehkan pelajar lulus bersedia untuk mengambil bahagian sepenuhnya dalam dunia perniagaan yang pesat berubah, serta untuk melanjutkan ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Utama pentadbiran perniagaan BSC membolehkan pelajar lulus bersedia untuk mengambil bahagian sepenuhnya dalam dunia perniagaan yang pesat berubah, serta untuk melanjutkan pelajaran siswazah. Kekuatan terbesar program pentadbiran perniagaan terletak pada komitmen filosofisnya untuk mewujudkan "ahli generik yang kuat" daripada "pakar".

Majoriti pentadbiran perniagaan Birmingham Southern telah diakui oleh banyak organisasi kebangsaan dan antarabangsa untuk inovasi program. Ia diiktiraf sebagai unik kerana penekanannya terhadap pengajaran pasukan, bangunan pasukan pelajar, penilaian programatik berterusan, integrasi disiplin perniagaan dalam seni liberal, dan pengalaman batu kapur senior.... [-]

Amerika Syarikat Birmingham