BBA di Afghanistan

Terbaik BBA di Afghanistan 2018/2019

Sarjana

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) melibatkan mendaftar dalam pengajian sepenuh masa perdagangan atau perniagaan. Kebanyakan universiti memerlukan empat tahun kelas sepenuh masa untuk memenuhi syarat untuk Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.

Afghanistan adalah antara negara-negara yang terbaik yang menawarkan pendidikan pengajian tinggi di Asia yang mempunyai 42 orang awam dan 60 universiti swasta. Institusi-institusi ini membolehkan kedua-dua tempatan dan juga pelajar antarabangsa untuk mendapatkan pendidikan yang berkualiti. Mereka menawarkan paling mereka dalam kurikulum mereka dalam bahasa Arab.

BBA di Afghanistan

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

American University of Afghanistan
Campus Sepenuh masa January 2019 Afghanistan Kabul

Jabatan Perniagaan menyediakan pelajar dengan teori dan konsep yang berkaitan dengan amalan perniagaan, bertaraf dunia antarabangsa.Jabatan itu bertujuan untuk pelajar-pelajar siswazah yang akan [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

&nbsp

Jabatan Perniagaan menyediakan pelajar dengan teori dan konsep yang berkaitan dengan amalan perniagaan, bertaraf dunia antarabangsa. Jabatan itu bertujuan untuk pelajar-pelajar siswazah yang akan bersaing dalam firma tempatan dan antarabangsa, dan yang berjaya boleh meneruskan pengajian di peringkat lepasan ijazah.

Objektif, kurikulum dan kaedah pengajaran jabatan direka untuk menyediakan pelajar dengan

&nbsp

1) asas yang kukuh di tempat yang sesuai pengetahuan pada tahap amalan terbaik antarabangsa;

2) pengenalan yang mendalam dalam satu disiplin (perakaunan, kewangan, atau pengurusan);

... [-]