58293_IMG_4597.jpg

Kursus

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan selama empat tahun dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa ini direka untuk menyediakan pelajar yang bercita-cita untuk jawatan pengurusan dalam organisasi perhotelan dan perkhidmatan, baik dalam sektor swasta dan awam. Ia dibezakan dengan penekanannya dalam menggabungkan teori dengan aplikasi praktikal konsep dan kemahiran pengurusan, dengan tumpuan tambahan kepada pengantarabangsaan.

Tumpuan modul ini adalah untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran dalam pengurusan perkhidmatan dan pengurusan perhotelan.

Bahasa pengantar adalah bahasa Inggeris.

Program dan aktiviti

Pada tahun pertama, pelajar diperkenalkan kepada industri perhotelan dan perkhidmatan yang menyoroti pelbagai aspek perkhidmatan dan pelanggan dalam konteks perkhidmatan.

Tahun kedua dan ketiga merangkumi pelbagai modul pengurusan yang memberi tumpuan kepada pengurusan operasi, pengurusan sumber manusia dalam konteks perhotelan, pengurusan strategik, pemahaman rantaian perhotelan dan perkhidmatan dan Pemasaran dalam perhotelan.

Tahun keempat memberikan fokus perindustrian yang sengit dan pengalaman kerja dengan keperluan untuk menjalankan latihan dalam industri dan menjalankan projek penyelidikan.

58292_2015_04_19_6023.jpg

Program diajar dalam:
  • English
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Stenden University Of Applied Sciences - Qatar »

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 29, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
29,000 QAR
Semester Spring (Feb 2017 - Jul 2018) *: QAR 29,000 (* Yuran semester adalah terpakai kepada semua pelajar yang mendaftar dalam program di atas untuk tahun pertama mereka belajar, iaitu pengambilan bulan September).
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date