BBA - Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

58293_IMG_4597.jpg

Kursus

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan selama empat tahun dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa ini direka untuk menyediakan pelajar yang bercita-cita untuk jawatan pengurusan dalam organisasi perhotelan dan perkhidmatan, baik dalam sektor swasta dan awam. Ia dibezakan dengan penekanannya dalam menggabungkan teori dengan aplikasi praktikal konsep dan kemahiran pengurusan, dengan tumpuan tambahan kepada pengantarabangsaan.

Tumpuan modul ini adalah untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran dalam pengurusan perkhidmatan dan pengurusan perhotelan.

Bahasa pengantar adalah bahasa Inggeris.

Program dan aktiviti

Pada tahun pertama, pelajar diperkenalkan kepada industri perhotelan dan perkhidmatan yang menyoroti pelbagai aspek perkhidmatan dan pelanggan dalam konteks perkhidmatan.

Tahun kedua dan ketiga merangkumi pelbagai modul pengurusan yang memberi tumpuan kepada pengurusan operasi, pengurusan sumber manusia dalam konteks perhotelan, pengurusan strategik, pemahaman rantaian perhotelan dan perkhidmatan dan Pemasaran dalam perhotelan.

Tahun keempat memberikan fokus perindustrian yang sengit dan pengalaman kerja dengan keperluan untuk menjalankan latihan dalam industri dan menjalankan projek penyelidikan.

58292_2015_04_19_6023.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Stenden Qatar University of Applied Sciences, you will be welcome in a pleasant, relatively small environment with a friendly and family-like atmosphere, a place in which to feel at home from the v ... Baca lebih lanjut

At Stenden Qatar University of Applied Sciences, you will be welcome in a pleasant, relatively small environment with a friendly and family-like atmosphere, a place in which to feel at home from the very first moment. Baca Ringkas