Filter
Sarjana Muda Sastera
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Tenaga 2019/2020

Sarjana Muda Sastera (BA) adalah ijazah yang diperolehi oleh pelajar-pelajar kolej banyak. Dalam program ini, pelajar mengambil kursus yang berkaitan dengan utama yang mereka pilih sebagai tambahan kepada pelbagai kursus seni liberal. Mereka akan mempunyai peluang untuk meluaskan ufuk mereka dalam topik-topik yang berbeza. Ijazah BA amnya mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk menyiapkan dan menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan berharga.

Apakah yang dimaksudkan dengan BA dalam Energy? Dalam program ini, pelajar boleh diberikan pendidikan yang mendalam tenaga dan kemampanan. Bergantung kepada sekolah, fokus yang dibuat pada topik-topik seperti pengurusan kemampanan, analisis dasar tenaga domestik dan antarabangsa, atau keselamatan tenaga. Beberapa kemahiran penting bahawa pelajar boleh menerima merangkumi analisis, penyelesaian masalah dan kemahiran komunikasi. Mereka juga boleh mempunyai peluang untuk mendapatkan pengetahuan yang luas dalam industri tenaga, perspektif global dan etika kemampanan.

Terdapat banyak sebab untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Tenaga.Sebagai contoh, pelajar boleh menerima pelbagai jenis kemahiran dan kepakaran yang akan membuat mereka sangat dicari oleh majikan. Ini akan membolehkan beberapa pintu kerjaya untuk dibuka.

Bergantung kepada universiti yang anda berminat dan program tertentu yang mereka tawarkan, kos mendapatkan ijazah ini akan berbeza-beza. Dapatkan berhubung dengan pejabat kemasukan untuk lebih memahami butiran program dan kos yang terlibat.

Dengan pengetahuan yang berharga, graduan Ijazah Sarjana Muda dalam Tenaga boleh mengalami peluang kerjaya banyak dengan agensi-agensi kerajaan, perniagaan tenaga, kemudahan awam dan pertubuhan bukan kerajaan. Mereka boleh mencari pekerjaan sebagai pakar kemampanan, wakil perhubungan awam, penganalisis dasar luar, penganalisis dasar domestik dan penyelaras hal ehwal perundangan. Mereka akan dapat berjaya menggunakan pemahaman padu kemampanan dan dasar tenaga.

Banyak institusi menawarkan kursus dalam talian dan ijazah kepada pelajar asing dan tempatan sama.Ini membolehkan mereka untuk mempunyai fleksibiliti yang mereka perlukan. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Tenaga

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Apakah teknologi masa depan yang popular untuk meningkatkan kecekapan tenaga? Bolehkah angin, air dan matahari menutupi permintaan tenaga di seluruh dunia semasa peraliha ... [+]

Apakah teknologi masa depan yang popular untuk meningkatkan kecekapan tenaga? Bolehkah angin, air dan matahari menutupi permintaan tenaga di seluruh dunia semasa peralihan tenaga? Dalam program Sarjana Muda Tenaga Diperbaharui, anda akan belajar bagaimana untuk menjawab soalan-soalan ini dengan memperoleh pengetahuan saintifik, diterapkan dan asas saintifik. Bercakap tentang angin, air dan matahari: Jika anda tidak dapat mencukupi, maka anda berada di tempat yang tepat di Hochschule Stralsund. Dengan kampus terus di Laut Baltik, kami menawarkan pengalaman pembelajaran dan pengalaman unik!

gambaran keseluruhanProgram Ijazah - Energi Regeneratif - Sarjana Muda (REB)Fakulti - Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Sains KomputerMula belajar - semester musim sejukKelulusan - kelulusan bebasTempoh pengajian - 7 semesterCreditpoints - 210 ECTSIjazah Sarjana Muda Sains (B.Sc.)Bahasa Kuliah - Bahasa Jermanprasyaratkelayakan masuk universiti am (Abitur) atauFachhochschulreife atauSarjana atau latihan vokasional yang setara atau peperiksaan sekolah teknikal (maklumat lanjut di Pejabat Kaunseling Umum) atauakses menyemakRingkasan... [-]
Jerman Schwerin
Sept. 2019
Jerman
Sepenuh masa
7 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu