close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sastera di Sweden 2020

Pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran mereka dan bersedia untuk kerjaya yang sering akan meneruskan Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA). Program boleh didapati di sekolah-sekolah di seluruh dunia dan biasanya diperolehi dalam masa empat tahun.Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke De… Baca lebih lanjut

Pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran mereka dan bersedia untuk kerjaya yang sering akan meneruskan Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA). Program boleh didapati di sekolah-sekolah di seluruh dunia dan biasanya diperolehi dalam masa empat tahun.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh Øresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Sarjana Muda Sastera di Sweden

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Holly Xiao
Trollhättan, Sweden

Program sarjana muda 3 tahun dalam hubungan antarabangsa dan ekonomi

Program sarjana muda 3 tahun dalam hubungan antarabangsa dan ekonomi -
BA
Sepenuh Masa
3 tahun
Sep 2020
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini