Filter
Sarjana Muda Sastera
Sweden Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda Sastera di Sweden 2019

Pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran mereka dan bersedia untuk kerjaya yang sering akan meneruskan Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA). Program boleh didapati di sekolah-sekolah di seluruh dunia dan biasanya diperolehi dalam masa empat tahun.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh Øresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Sarjana Muda Sastera di Sweden

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University West

Program sarjana muda 3 tahun dalam hubungan antarabangsa dan ekonomi ... [+]

Ippe

Program Antarabangsa untuk Politik dan Ekonomi (IPPE) adalah pelbagai disiplin program Ijazah Sarjana Muda 3 tahun (180 ECTS) yang bertujuan untuk memberi pengetahuan, kemahiran dan pemahaman untuk bekerja dalam persekitaran politik-ekonomi antarabangsa. IPPE mendidik dan memberi pengetahuan teori dan kemahiran praktikal sesuai untuk profesion politik-ekonomi yang berorientasikan dalam pentadbiran awam, organisasi dan syarikat-syarikat swasta yang dengan cara yang berbeza beroperasi dalam persekitaran antarabangsa.

&nbsp

&nbsp

Kerjaya

Dengan pendidikan IPPE antarabangsa anda, pelbagai laluan kerjaya yang ada.Pasaran buruh termasuk peluang pekerjaan dalam bidang pentadbiran awam, perkhidmatan diplomatik, EU atau institusi kebangsaan dan antarabangsa yang lain, dan juga organisasi bukan kerajaan. Kemungkinan lain termasuk kerjaya di sektor swasta antarabangsa yang berorientasikan industri dan perdagangan, dalam dan luar Sweden. ... [-]

Sweden Trollhättan
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu