Sarjana Muda Sastera dalam Sains Politik

Terbaik 65 Sarjana Muda Sastera dalam Sains Politik 2018

Sains Politik

Sarjana Muda Sastera adalah ijazah sarjana muda di salah satu daripada pelbagai bidang pengajian yang berkaitan dengan bahasa, sastera, dan sains sosial. Dicapai melalui gabungan perkuliahan dan penyelidikan bebas, darjah ini sering memberikan gambaran yang baik mengenai hal perkara dan memperkenalkan kemahiran penting dan topik-topik yang pelajar boleh memperbaiki lagi walaupun kerja lepasan ijazah atau digunakan dalam pelbagai jenis kerjaya.

Untuk menjawab persoalan apakah BA dalam Sains Politik, pelajar perlu terlebih dahulu memahami apa yang terkandung dalam lapangan. Sains politik ialah kajian tentang isu-isu politik yang penting pada masa itu, dan juga penyelidikan ke dalam dasar dan trend politik utama dan pergerakan. Bidang yang memerlukan jumlah saksama analisis statistik, kesedaran mengenai peristiwa-peristiwa dunia, dan penyelidikan ke dalam sejarah pergerakan politik.

A BA dalam bidang Sains Politik berbeza dari segi kos bergantung kepada apa yang sekolah anda memilih untuk hadir.Walau bagaimanapun, program ini biasanya mengambil masa antara tiga dan lima tahun untuk disiapkan. Jumlah kos itu dianggarkan dengan nombor ini di dalam fikiran.

Ramai individu yang menyertai politik, dasar awam, atau kerja melobi bermula dengan BA dalam bidang Sains Politik. Terdapat juga pekerjaan yang ada dalam analisis atau penyelidikan bagi orang-orang yang juga ingin mendapatkan latar belakang yang kukuh dalam statistik. Ada pekerjaan yang ada dalam sektor awam, swasta, dan bukan keuntungan sektor. Walau bagaimanapun, ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa banyak jawatan peringkat tinggi memerlukan ijazah pasca siswazah, siap selepas memperoleh ijazah sarjana muda.

Banyak institusi di seluruh dunia menawarkan program sains politik sarjana muda dengan peluang kepada pelajar untuk mendapatkan ijazah dalam talian. Kajian Online bermakna lokasi bukanlah satu isu dalam mencari program yang tepat untuk anda. Ia juga adalah pilihan yang baik untuk pelajar dengan jadual sibuk yang tidak boleh selalu mendapatkan ke kuliah kelas biasa.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Bachelor of Arts in European Studies:Politics and Society in a Global Context

Centre for European Studies at Jagiellonian University
Campus Sepenuh masa October 2018 Poland Kraków

[+]

Program ini juga merupakan langkah pertama ke arah melanjutkan pendidikan akademik pelajar pada peringkat lepasan dan pasca siswazah.

[-]

Kepujian Ba Dalam Sejarah Dan Politik

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus ini membolehkan anda untuk mengkaji dua daripada seni yang paling popular dan sains sosial disiplin dalam kombinasi, mengambil separuh daripada modul anda di setiap kawasan. ijazah ini menawarkan gabungan teori dan empirikal. Kajian mengenai politik melengkapkan anda dengan alat-alat analitikal untuk meneroka dan memahami masyarakat, manakala elemen sejarah ini menyediakan makmal sejarah yang luas di mana untuk menguji kesahihan teori. [+]

Kursus ini membolehkan anda untuk mengkaji dua daripada seni yang paling popular dan sains sosial disiplin dalam kombinasi, mengambil separuh daripada modul anda di setiap kawasan.

Set politik menawarkan anda pemahaman yang mendalam tentang pendekatan perbandingan, institusi, antarabangsa dan teori, manakala set sejarah memberikan anda asas yang kukuh dalam perkembangan utama dalam hal ehwal British dan Eropah sejak dua abad yang lalu.

ijazah ini menawarkan gabungan teori dan empirikal. Kajian mengenai politik melengkapkan anda dengan alat-alat analitikal untuk meneroka dan memahami masyarakat, manakala elemen sejarah ini menyediakan makmal sejarah yang luas di mana untuk menguji kesahihan teori.... [-]


Sains Politik

International Accelerator
Campus September 2018 Amerika Syarikat Boston

sains politik adalah satu disiplin akademik luas yang menganalisis dunia politik dan kerajaan. [+]

Sains Politik

Adakah anda berminat dengan menekan isu-isu budaya, politik dan sosial seperti kesihatan, alam sekitar, dan hak-hak sivil? Jika ya, sains politik boleh menyediakan anda untuk menjadi rakyat dan profesional dari Amerika Syarikat dan dunia bermaklumat dan terlibat.

sains politik adalah satu disiplin akademik luas yang menganalisis dunia politik dan kerajaan. A BA dalam bidang sains politik mengintegrasikan perspektif dan kaedah dari kemanusiaan dan sains untuk memeriksa proses, sistem, dan dinamik politik semua negara dan wilayah di dunia. Pelajar dalam bidang sains politik boleh belajar tentang kerajaan Amerika, politik perbandingan, hubungan antarabangsa, teori politik, dan undang-undang awam. Selain pengetahuan dan teori yang mereka belajar, pelajar juga mendapat kemahiran analitikal, metodologi, dan komunikasi (bertulis dan lisan).... [-]


Sarjana Muda Dalam Bidang Politik Dan Hubungan Antarabangsa

Messiah College
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Mechanicsburg

Memanggil semua pemikir bebas yang mempunyai minat dalam kehidupan awam dan kebimbangan terhadap keadilan sosial. [+]

Politik dan Perhubungan Antarabangsa di Kolej Mesiah

Memanggil semua pemikir bebas yang mempunyai minat dalam kehidupan awam dan kebimbangan terhadap keadilan sosial.

Sebagai politik dan perhubungan antarabangsa di Mesiah College, sebuah kolej Kristian Pennsylvania yang bertaraf tinggi, anda akan melibatkan diri di kalangan pelajar dan fakulti yang diberi kekuatan oleh beberapa perkara yang sama yang memberi anda semangat: kempen politik, pilihan raya, diplomasi, hal ehwal antarabangsa , kesihatan awam, imigresen, persekitaran dan hubungan kaum.

Politik dan hubungan antarabangsa utama menawarkan program akademik yang kuat yang akan membuat anda berdaya saing dalam pekerjaan atau sekolah grad sekolah. Walaupun anda mungkin berfikir sains politik sebagai persediaan untuk kerjaya di pejabat awam, kami melihatnya sebagai disiplin yang menyiapkan anda untuk memasuki pelbagai bidang termasuk kerajaan, perniagaan, pendidikan, komunikasi, undang-undang dan banyak lagi.... [-]


BA (Hons) Politik

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Nottingham

Ini tahap tersendiri mengkaji teori dan amalan politik, mengintegrasikan perspektif kedua-dua negara dan antarabangsa. Anda akan belajar mengenai kepentingan persekitaran politik yang semakin global dan memahami kepentingan politik sebagai aktiviti manusia. [+]

BA (Hons) Politik

Pelajar kami akan mengesyorkan kami! 94% pelajar BA (Hons) Politik akan mengesyorkan belajar di NTU (Tinjauan Pelajar Kebangsaan 2017).

Gelaran Politik yang tersendiri ini meneliti teori dan amalan politik, mengintegrasikan perspektif nasional dan antarabangsa. Anda akan belajar mengenai kepentingan persekitaran politik yang semakin global dan memahami kepentingan politik sebagai aktiviti manusia.

Jika anda mempunyai minat yang mendalam dalam hal ehwal semasa dan trend antarabangsa, maka BA (Hons) Politik ijazah di NTU adalah sesuai untuk anda. Kursus ini menggalakkan anda untuk melibatkan diri secara langsung sebagai seorang saintis politik atau ahli teori dengan melakukan penyelidikan persendirian anda sendiri, memuncak dalam pengeluaran setahun disertasi akhir pada topik pilihan anda.... [-]


BA in Sciences Politiques

L’Université Catholique Du Congo
Campus Sepenuh masa February 2018 Republik Demokratik Congo Kinshasa

Erigée par la Conférence Episcopale Nationale du Congo en juillet 2009, la Faculté des Sciences politiques entend promouvoir un enseignement approfondi et une recherche rigoureuse dans les sciences politiques. Elle entend aussi contribuer l’avènement et à l’élaboration des politiques basées sur le vécu des peuples. [+]

Erigée par la Conférence Episcopale Nationale du Congo en juillet 2009, la Faculté des Sciences politiques entend promouvoir un enseignement approfondi et une recherche rigoureuse dans les sciences politiques. Elle entend aussi contribuer l’avènement et à l’élaboration des politiques basées sur le vécu des peuples.

La Faculté des Sciences politiques est appelée ainsi à former les experts en sciences politiques en vue d’encourager et d’accompagner les désirs des peuples vers l’établissement de la bonne gouvernance politique. Les étudiants formés à ces sciences doivent harmoniser la maturation académique et professionnelle avec la formation aux principes moraux et religieux et l’initiation à la doctrine sociale de l’Eglise. Le programme d’études inclura ainsi une formation éthique appropriée et leur offrira la possibilité de suivre des cours de doctrine catholique.... [-]


BA Political Science

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus Sepenuh masa September 2018 Republik Czech Hradec Králové

[+]

permulaan seterusnya: Setiap September, February

[-]

Bachelor of Arts in Political Science

Franklin University Switzerland
Campus Sepenuh masa August 2018 Switzerland Sorengo

[+]

[-]

Ijazah Sarjana Muda Dalam Bidang Sains Politik

Hampton University
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Hampton

Jabatan Sains Politik dan Sejarah menawarkan ijazah dalam Sains Politik, Sejarah, dan Pendidikan Sejarah. Konfigurasi unik ini menggabungkan dua disiplin sains sosial tradisional dalam satu struktur pentadbiran. [+]

Jabatan Sains Politik dan Sejarah menawarkan ijazah dalam Sains Politik, Sejarah, dan Pendidikan Sejarah. Konfigurasi unik ini menggabungkan dua disiplin sains sosial tradisional dalam satu struktur pentadbiran.

Sains Politik adalah kajian politik: kerajaan, undang-undang, tingkah laku politik, dasar awam, dan falsafah politik.

[-]

Ijazah Sarjana Muda Sastera Dalam Bidang Sains Dasar - Masyarakat Dan Dasar Serantau Kajian Utama (Kumulatif)

Ritsumeikan University
Campus Sepenuh masa September 2018 Jepun Osaka Kyoto + 1 lagi

Kolej Sains Polisi telah ditubuhkan pada tahun 1994 sebagai tindak balas kepada keperluan yang semakin meningkat untuk pendekatan antara disiplin untuk menyelesaikan isu-isu yang semakin kompleks dalam masyarakat dan kini merupakan salah satu pusat utama dalam kajian dasar di Jepun. [+]

Kolej Sains Polisi telah ditubuhkan pada tahun 1994 sebagai tindak balas kepada keperluan yang semakin meningkat untuk pendekatan antara disiplin untuk menyelesaikan isu-isu yang semakin kompleks dalam masyarakat dan kini merupakan salah satu pusat utama dalam kajian dasar di Jepun.

Akademik

Dengan berhati-hati dirumuskan, dasar dilaksanakan dengan baik mempunyai kuasa untuk mengubah kehidupan orang ramai. Pelajar sains dasar belajar bagaimana untuk melepaskan kuasa bahawa dengan menggabungkan pengetahuan akademik maju dalam beberapa disiplin dengan memberi tumpuan kepada menyelesaikan masalah kehidupan sebenar. Isu-isu seperti kemiskinan, perubahan demografi, perbandaran, dan perubahan alam sekitar diiktiraf sebagai cabaran global, tetapi mereka semua menuntut jawapan terletak dalam negara. Sains Dasar menghubungkan global dan tempatan, memupuk pengamal canggih untuk menyampaikan penyelesaian yang kreatif yang memuaskan semua pihak berkepentingan.... [-]


Sarjana Sains Politik

University of Wroclaw
Campus Sepenuh masa October 2018 Poland Wrocław

Institut Sains Politik di Universiti Wrocław adalah salah satu pusat penyelidikan sains politik terbesar dan paling dinamik di Poland. Sejak tahun 2008 Institut telah dibangunkan juga kurikulum dalam bahasa Inggeris. Kedua-dua calon antarabangsa dan Poland boleh menyertai program pengajian dan memperoleh gelaran Sarjana Muda atau Sarjana Sains Politik. [+]

Institut Sains Politik di Universiti Wrocław adalah salah satu pusat penyelidikan sains politik terbesar dan paling dinamik di Poland. Sejak tahun 2008 Institut telah dibangunkan juga kurikulum dalam bahasa Inggeris. Kedua-dua calon antarabangsa dan Poland boleh menyertai program pengajian dan memperoleh gelaran Sarjana Muda atau Sarjana Sains Politik.

Sejak Semester musim panas tahun akademik pengajian 2012/2013 di peringkat Sarjana Muda juga ditawarkan oleh Institut, dengan pengkhususan dalam:

[-]

Ba Dalam Bidang Sains Politik

John Cabot University
Campus Sepenuh masa October 2018 Itali Rome

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Sains Politik mempunyai sebagai tumpuannya aspek teori dan metodologi kajian Politik [+]

Quote Bachelorstudies.com dan kami akan mengetepikan bayaran permohonan anda!

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Sains Politik mempunyai sebagai tumpuannya aspek teori dan metodologi kajian Politik dan, lebih meluas, Sains Sosial. Pemahaman tentang aspek sejarah dan tingkah laku politik merupakan asas di mana kurikulum untuk ijazah ini adalah berdasarkan. Ijazah yang akan berharga untuk pelajar yang berminat dalam memperdalam pemahaman mereka fenomena sosial dan mungkin bersedia untuk kerja graduan dalam bidang ini. Ia juga menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang profesional bidang berkaitan seperti kewartawanan, undang-undang, dan pengurusan organisasi awam antarabangsa.

... [-]

Ijazah Sarjana Muda Sastera Dalam Bidang Sains Politik

University of Milan - Department of Social and Political Sciences
Campus October 2018 Itali Milan

Sains Politik (SPO) dalam Bahasa Inggeris difikirkan baik untuk pelajar antarabangsa dan untuk orang Itali yang ingin mengambil jalan yang mencabar dan inovatif untuk mendapatkan ijazah BA mereka. Ia menggabungkan ciri-ciri pelbagai disiplin dengan tumpuan khusus pada hubungan yang kompleks antara Politik dan Ekonomi. [+]

Sains Politik (SPO) dalam Bahasa Inggeris difikirkan baik untuk pelajar antarabangsa dan untuk orang Itali yang ingin mengambil jalan yang mencabar dan inovatif untuk mendapatkan ijazah BA mereka. Ia menggabungkan ciri-ciri pelbagai disiplin dengan tumpuan khusus pada hubungan yang kompleks antara Politik dan Ekonomi.

Dua tahun pertama termasuk modul dalam sejarah kontemporari, ekonomi, undang-undang, sains politik, dan sosiologi. Pada permulaan tempoh terakhir tahun kedua, para pelajar berpindah dari kursus generalis ke trek yang meliputi kursus metodologi seperti Falsafah Sains dan Polimetrik, kelas dalam bidang Sains dan Ekonomi Politik, serta Labs dan kursus elektif.

Ini adalah organisasi keseluruhan program tiga tahun.... [-]


Ba Dalam Bidang Sains Politik

Wartburg College
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Waverly

A utama sains politik menawarkan persediaan untuk kerjaya atau melanjutkan pelajaran di khalayak ramai dasar, undang-undang, perancangan bandar, perdagangan antarabangsa, perkhidmatan diplomatik dan kempen politik. Utama sains politik boleh didapati melalui Jabatan Sains Sosial. kursus-kursus sains sosial menawarkan pengalaman dalam kerja kursus berasaskan projek dan peluang untuk penyelidikan ilmiah asal, menggabungkan lawatan lapangan dan kajian luar kampus di seluruh Amerika Syarikat dan di luar negara. [+]

A utama sains politik menawarkan persediaan untuk kerjaya atau melanjutkan pelajaran di khalayak ramai dasar, undang-undang, perancangan bandar, perdagangan antarabangsa, perkhidmatan diplomatik dan kempen politik.

Utama sains politik boleh didapati melalui Jabatan Sains Sosial. kursus-kursus sains sosial menawarkan pengalaman dalam kerja kursus berasaskan projek dan peluang untuk penyelidikan ilmiah asal, menggabungkan lawatan lapangan dan kajian luar kampus di seluruh Amerika Syarikat dan di luar negara. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ahli-ahli fakulti psikologi dan pelajar mengkaji topik-topik seperti keibubapaan dan personaliti, proses ingatan, dan tekanan dan pelarasan. Selain itu, pelajar dibantu fakulti dalam penyelidikan hak asasi manusia, kajian pendemokrasian, wacana awam, dan pembelajaran perkhidmatan.... [-]


Ba Dalam Seni Liberal

Doshisha University, The Institute for the Liberal Arts
Campus Sepenuh masa April 2018 Jepun Kyoto

BA dalam Liberal Arts Program di ILA merupakan kemuncak kepada pendekatan bertaraf dunia ke universiti liberal pendidikan seni. Institut menggabungkan suasana kolej seni liberal Amerika Utara swasta dan pendekatan pendidikan dengan penekanan kepada membina perkongsian antara pelajar dan profesor di kecil, kelas interaktif pengajaran dalam bahasa Inggeris. Pelajar dicabar untuk bertanggungjawab ke atas pembelajaran mereka sendiri, membangunkan literasi kritikal melalui intensif membaca, renungan, bertulis, dan perbincangan. Ahli-ahli fakulti Institut mencabar pelajar untuk bukan sahaja mencari jawapan yang menarik, tetapi untuk merumuskan dan bertanya soalan yang menarik. [+]

BA dalam Seni Liberal

BA dalam Liberal Arts Program di ILA merupakan kemuncak kepada pendekatan bertaraf dunia ke universiti liberal pendidikan seni. Institut menggabungkan suasana kolej seni liberal Amerika Utara swasta dan pendekatan pendidikan dengan penekanan kepada membina perkongsian antara pelajar dan profesor di kecil, kelas interaktif pengajaran dalam bahasa Inggeris. Pelajar dicabar untuk bertanggungjawab ke atas pembelajaran mereka sendiri, membangunkan literasi kritikal melalui intensif membaca, renungan, bertulis, dan perbincangan. Ahli-ahli fakulti Institut mencabar pelajar untuk bukan sahaja mencari jawapan yang menarik, tetapi untuk merumuskan dan bertanya soalan yang menarik.... [-]