BACHELORSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Reka Bentuk Komunikasi di Maghribi 2020

A BA (Sarjana Muda Sastera) adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. Bergantung kepada sekolah dan program, BA biasanya boleh diperolehi dalam tempoh tiga hingga lima tahun.

reka bentuk komunikasi yang memasukkan kedua-dua kemahiran kreatif dan celik perniagaan untuk mencapai matlamatnya: secara langsung memberi kesan kepada tingkah laku pembeli dan trend. Ini dicapai melalui beberapa amalan, seperti kempen iklan fokus, dan memerlukan pakar untuk menjadi mahir dalam bidang seperti bertulis, arahan seni, perhubungan awam dan penjenamaan.

Maghribi adalah sebuah negara Afrika Utara yang mempunyai garis pantai di kedua-dua Lautan Atlantik Utara dan Laut Mediterranean. Kebanyakan warga asing yang ingin belajar di Maghribi mencari sama ada kursus bahasa Arab atau Perancis. Semua bandar-bandar utama mempunyai pusat-pusat bahasa, dan malah ada yang akan menguruskan penginapan rumah dengan keluarga yang berbahasa Arab semasa kursus anda.

Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Reka Bentuk Komunikasi di Maghribi

1 Hasil dalam Reka Bentuk Komunikasi, Maghribi Filter

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Komunikasi Visual

Studio M Academy
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 semester
Kampus

Kursus 3 tahun akan meliputi aspek teknikal reka bentuk visual menggunakan alat-alat digital terkini dan juga melihat pendekatan perniagaan untuk projek.

Baca lebih lanjut