BACHELORSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Reka Bentuk Komunikasi di Amerika Syarikat 2020

A BA (Sarjana Muda Sastera) adalah ijazah postsecondary yang boleh diperolehi di kolej-kolej swasta atau universiti awam. Program ini menggabungkan kelas umum dengan kelas yang menyediakan individu untuk kerjaya dalam bidang pengajian.

Mencapai ke dalam bidang pemasaran dan pengiklanan serta disiplin kreatif, profesional reka bentuk komunikasi menggunakan pemahaman beliau gelagat pengguna dan konstituen untuk kraf mesej yang berkesan dengan jangkauan yang terbaik dan hasil yang paling berjaya.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Reka Bentuk Komunikasi di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Reka Bentuk Komunikasi, Amerika Syarikat Filter

Seni komunikasi dan reka bentuk

Lees-McRae College
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Seni Komunikasi dan Design program menyediakan pelajar untuk kerjaya masa depan dengan menawarkan persekitaran bilik darjah yang mencabar dengan arahan satu-satu yang menyesua ...

Baca lebih lanjut