BACHELORSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Reka Bentuk Komunikasi di Amerika Banner Elk Amerika Syarikat 2020

A BA (Sarjana Muda Sastera) adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. Bergantung kepada sekolah dan program, BA biasanya boleh diperolehi dalam tempoh tiga hingga lima tahun.

Pakar reka bentuk komunikasi memberi tumpuan kepada mesej pemasaran alat untuk mempengaruhi tingkah laku pengguna. Selalunya, ini termasuk kemahiran seperti penulisan iklan, arahan seni, reka bentuk grafik, pengurusan kempen dan pemilihan yang teliti saluran media untuk kesan maksimum.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Reka Bentuk Komunikasi di Amerika Banner Elk di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Reka Bentuk Komunikasi, Banner Elk Filter

Seni komunikasi dan reka bentuk

Lees-McRae College
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Seni Komunikasi dan Design program menyediakan pelajar untuk kerjaya masa depan dengan menawarkan persekitaran bilik darjah yang mencabar dengan arahan satu-satu yang menyesua ...

Baca lebih lanjut